ΦΕΡΟΜΟΝΕΣ & ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ

Προσοχή! Οι Αφροδισιακές, ΔΙεγερτικές Σταγόνες, η "Ισπανική Μύγα", το "Spanish Fly" και η Κανθαρίνη ή Κανθαριδίνη δεν έχουν καμία σχέση με τις Φερομόνες!

spanish fly

Το προϊόν που ονομάζεται «Spanish fly» (ισπανική μύγα) και περιέχει καθαριδίνη (ή κανθαρίνη), μια νεφροτοξική ουσία η οποία μπορεί να προκαλέσει ακόμα και το θάνατο περιέχει μια ουσία που έχει αποδοθεί με αφροδισιακές ιδιότητες για πολλούς αιώνες και πλέον έχει απαγορευτεί. Οι σταγόνες που πωλούνται σήμερα στην ελληνική αγορά (ειδικά σε καταστήματα sexshop) δεν έχουν πολλά κοινά με την Ισπανική Μύγα. Αυτά πλέον είναι συνήθως συμπληρώματα και βιταμίνες που δεν επηρεάζουν το αντίθετο φύλο και απλά δελεάζουν τους αδαείς καταναλωτές Ένα πχ πολύ δημοφιλές συστατικό σε προϊόντα που ονομάζονται Spanish Fly είναι η L-καρνιτίνη. Είναι μια ουσία που βοηθά στην καύση του σωματικού λίπους και περιέχεται επίσης σε ψάρια, γαλακτοκομικά προϊόντα και μαγιά, αλλά υπάρχουν πολλές αμφιβολίες αν κάνει οτιδήποτε σε σχέση με την ερωτική διάθεση.

Σε πολλά φόρουμ, μπορείτε να δείτε παραπλανητικά σχόλια από άτομα που ισχυρίζονται ότι το Spanish Fly είναι μια απίστευτα ισχυρή Φερομόνη που υποτίθεται ότι προσελκύει το αντίθετο φύλο, το οποίο φυσικά είναι ψέμα. Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το Spanish Fly δεν έχει καμία σχέση με τις φερομόνες.

Μην μπερδεύετε το ένα με το άλλο. Η ισπανική μύγα είναι μια προσθήκη στα ποτά, ενώ οι φερομόνες είναι μια αρωματική ένωση, χάρη στην οποία ενημερώνετε τους άλλους για την ελκυστικότητά σας μέσω της μυρωδιά. Η ισπανική μύγα είναι ένας παράνομος επιβλαβής παράγοντας ενώ οι φερομόνες είναι ασφαλείς και παράγονται φυσικά από το ανθρώπινο σώμα.

φερομονες

Γιατί αξίζει να χρησιμοποιείτε φερομόνες και όχι "ισπανική μύγα" :
✔ Η χρήση φερομονών είναι νόμιμη και ασφαλής
✔ Οι φερομόνες επηρεάζουν το πώς σας αντιλαμβάνεται το περιβάλλον
✔ Οι φερομόνες επηρεάζουν το υποσυνείδητο των γύρω σας
✔ Οι φερομόνες αυξάνουν την ελκυστικότητα και την αυτοπεποίθησή σας
✔ Οι φερομόνες στέλνουν ένα οσφρητικό μήνυμα για τη σεξουαλική σας απόδοση στο περιβάλλον
✔Οι φερομόνες χρησιμοποιούνται και επαινούνται από χιλιάδες ικανοποιημένους παγκοσμίως
✔Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από λίγα λεπτά από την πρώτη χρήση