ΤΥΠΟΙ ΦΕΡΟΜΟΝΩΝ

Σκεφτείτε τις φερομόνες ως χημικές ουσίες που απελευθερώνει το σώμα σας σε συγκεκριμένες στιγμές της ζωής σας. Όταν πχ. διασκεδάζετε, το σώμα σας παράγει περισσότερη Ανδροστενόλη. Όταν ενθουσιάζεσαι, εκκρίνεις πολύ περισσότερες σεξουαλικές φερομόνες. Το κυρίαρχο άτομο εκκρίνει μεγάλη ποσότητα Ανδροστενόνης, που κάνει τους γύρω του να γίνονται υποτελείς του.

Οι φερομόνες σηματοδοτούν στους άλλους την τρέχουσα διάθεση, την ευημερία και τη σεξουαλική σας ετοιμότητα. Όχι μόνο η διατροφή σας  και τα γονίδιά σας, αλλά κυρίως κάθε συναισθηματική κατάσταση, και επομένως όλα όσα βιώνετε, επηρεάζουν την οσμή του σώματός σας. Οι φερομόνες λοιπόν εκκρίνονται από το σώμα σας για να ενημερώσουν τους άλλους για τις προθέσεις σας.


Οι άνθρωποι αισθάνονται υποσυνείδητα τη στάση σας. Επιπλέον, οι γυναίκες μπορούν να αισθανθούν πότε ένας άντρας είναι αποτραβηγμένος και φοβισμένος. και προτιμούν συντρόφους που μυρίζουν πραγματικά σαν άντρες, και επομένως με συγκεκριμένα σημειοχημικά στοιχεία. Οι ηγέτες, οι αρχηγοί, οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση παράγουν φυσικά πολύ περισσότερα από αυτά από τους ντροπαλούς ανθρώπους.


Είτε το θέλετε είτε όχι, μεταφέρετε ασυνείδητα συγκεκριμένες πληροφορίες στους γύρω σας. Επιλέγοντας τις σωστές φερομόνες, μπορείτε να επηρεάσετε το πώς θα σας αντιληφθούν οι άλλοι. Όταν πχ χρησιμοποιείτε Ανδροστενόλη, οι άνθρωποι σας αντιλαμβάνονται πιο θετικά.


Η επιστήμη σήμερα βασίζεται σε μερικές βασικές χημικές σχέσεις. Ακριβώς όπως μια γυναίκα και ένας άνδρας παράγουν οιστρογόνα και τεστοστερόνη αντίστοιχα, τα ανθρώπινα σώματα παράγουν τις φερομόνες της παρακάτω οικογένειας. Η χρήση ανδροστενων τονίζει την αρρενωπότητα, ενώ η χρήση οιστρογόνων ενισχύει αντίστοιχα τη θηλυκότητα.

 

ΑΝΔΡΟΣΤΕΝΟΛΗ (C19H30O):

Ένα μη ανδρογόνο στεροειδές από την ομάδα των 16-ανδροστενίων, ένα παράγωγο της δεϋδροεπιανδροστερόνης, που σχηματίζεται ως αποτέλεσμα της δραστηριότητας βακτηρίων στο ανθρώπινο δέρμα. Η μυρωδιά της Ανδροστενόλης (σε υψηλή συγκέντρωση) αναφέρεται συχνά ως μυρωδιά μόσχου ή σανταλόξυλου. Στον άνθρωπο παράγεται μόνο κατά την εφηβεία. Παράγεται από μικροοργανισμούς από αρχικά άοσμες ενώσεις αποκρινών εκκρίσεων. Η παρουσία του έχει βρεθεί στον ανθρώπινο ιδρώτα και στα ούρα, κυρίως σε άνδρες. Παράγεται στα ούρα ενός άνδρα σε ποσότητα 1 mg / ημέρα, 50 ng / ημέρα στον ιδρώτα. Στις γυναίκες παράγεται κυρίως στη μέση ωοθυλακική φάση, λίγο πριν την ωορρηξία. Έχουν πολύ μεγαλύτερη ευαισθησία στην Ανδροστενόλη σε σύγκριση με τους άνδρες. Η ικανότητα αίσθησης της Ανδροστενόλης στις γυναίκες σχετίζεται στενά με τον έμμηνο κύκλο. Περίπου το 17% των γυναικών που δεν έχουν ωορρηξία παραμένουν αναίσθητες σε αυτή τη σχέση.Το επίπεδό του είναι υψηλότερο σε κυρίαρχους, δηλαδή άτομα που έχουν επιτυχία στις γυναίκες. Είναι ελκυστικό για τις γυναίκες και ταυτόχρονα απωθητικό για τους άνδρες.

Η Ανδροστενόλη είναι υπεύθυνη για την αλλαγή του επιπέδου της ωχρινοτρόπου ορμόνης στον υποθάλαμο, η οποία με τη σειρά της επηρεάζει τη γυναικεία γονιμότητα. Αλλάζει τη διάθεση των γυναικών και επηρεάζει τη σεξουαλική τους διέγερση. Υπό την επίδραση της Ανδροστενόλης, οι γυναίκες αξιολογούν τους άνδρες ως πιο ελκυστικούς. Επιπλέον, παρατηρήθηκε ότι η Ανδροστενόλη που εφαρμόζεται πάνω από το άνω χείλος ηρεμεί τις γυναίκες.
Επιπλέον, η Ανδροστενόλη μπορεί να χρησιμεύσει ως παράγοντας σήμανσης. Οι άνδρες αποφεύγουν τις τουαλέτες που ψεκάζονται με αυτήν την ένωση (επίδραση της σημασίας του εδάφους από άλλο αρσενικό) και αντιμετωπίζουν πιο θετικά τα περιοδικά που ψεκάζονται με αυτό.

Πώς σας αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι όταν χρησιμοποιείτε Ανδροστενόλη;
Η Ανδροστενόλη είναι μια κοινωνική φερομόνη. Μπορεί να ωφελήσει τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες (υπό την επίδραση αυτής της σχέσης, οι άνδρες και οι γυναίκες αξιολογούν καλύτερα τους άλλους άνδρες), ωστόσο, οι αλλαγές στη συμπεριφορά είναι ιδιαίτερα ορατές στις γυναίκες. Αντιδρούν με αυξημένο αριθμό, διάρκεια και ποιότητα οικείων συναντήσεων. Η Ανδροστενόλη διευκολύνει τη δικτύωση και βοηθά στη διατήρηση της συνοχής της ομάδας. Αυτό είναι το λεγόμενο ice breaker. Μια σχέση που συνδέει τους ανθρώπους. Δημιουργεί μια αύρα καλοσύνης και ανοίγει ανθρώπους που γίνονται πιο ομιλητικοί. Μειώνει τον εκφοβισμό τόσο του χρήστη όσο και των παρευρισκομένων. Είναι δείκτης νεότητας και υγείας. Κάνει τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν το Androstenol πιο ελκυστικό. Μια πολύ υψηλή δόση μπορεί να μειώσει την επίδραση της κυριαρχίας και της επιθετικότητας, αυξάνοντας το αίσθημα αδυναμίας και υποταγής. Βοηθά στην οικοδόμηση ρομαντισμού, φιλιών και καλών επιχειρηματικών σχέσεων.


ΑΝΔΡΟΣΤΕΝΟΝΗ (C19H28O):
Ανδρική φερομόνη. Ένα μη ανδρογόνο στεροειδές από την ομάδα των 16-ανδροστενίων. Προϊόν οξείδωσης ανδροστενόλης. Παράγεται κυρίως από το ανδρικό σώμα και μπορεί να βρεθεί στο ανθρώπινο σάλιο , στον ιδρώτα  και στα ούρα. Ένα άτομο που εκκρίνει περισσότερη Ανδροστενόνη τρομάζει τους αντιπάλους του που προσπαθούν να αποκτήσουν τον εκλεκτό τους. Αναγνωρίζεται ως κοινωνικοσεξουαλική ανδρική φερομόνη. Είναι η ουσία της επιθετικότητας και της κυριαρχίας. Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι η Ανδροστενόνη μπορεί να γίνει αντιληπτή αρνητικά λόγω της επιθετικής της φύσης. Διαπιστώθηκε ότι τα άτομα που εκτίουν ποινές στις φυλακές είχαν σημαντικά μεγαλύτερη ποσότητα αυτής της ουσίας σε σύγκριση με άλλα άτομα.

Η Ανδροστενόνη σχηματίζεται από άοσμες ενώσεις που εκκρίνονται από τους αποκρινείς αδένες, χάρη στα αερόβια βακτήρια του δέρματος. Σε υψηλή συγκέντρωση, η μυρωδιά του περιγράφηκε ως ενδιάμεση μεταξύ της μυρωδιάς του ιδρώτα και των ούρων και της γλυκιάς και λουλουδένιας γεύσης (βανίλια). Η ανδροστενόνη είναι μια σημειοχημική ένωση, αλλά δεν επηρεάζεται κάθε άνθρωπος από αυτήν. Η ευαισθησία στην ανδροστενόνη καθορίζεται γενετικά. Τον Σεπτέμβριο του 2007 Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Ροκφέλερ απέδειξαν ότι ο υποδοχέας OR7D4 είναι υπεύθυνος για την αντίληψη της Ανδροστενόνης, η δραστηριότητα της οποίας είναι διαφορετική σε κάθε άνθρωπο. Οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι είναι ευαίσθητοι στη μυρωδιά του. Περίπου το 20% των ενήλικων γυναικών είναι ήδη μερικώς ανοσμικές στην Ανδροστενόνη. Ωστόσο, το 2% του πληθυσμού είναι πραγματικά ανοσμικό. Επιπλέον, η αντίληψη της σχέσης από τις γυναίκες εξαρτάται από τη φάση του εμμηνορροϊκού κύκλου και τη χρήση αντισυλληπτικών χαπιών. Οι μισοί ενήλικες σχεδόν δεν μπορούν να το μυρίσουν. Ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι οι Αφρικανοί είναι πιο ευαίσθητοι σε μια σχέση από τους Αμερικανούς .
Σύμφωνα με την έρευνα, η Ανδροστενόνη δίνει έμφαση στην αρρενωπότητα και την κυριαρχία. Υπό την επιρροή του, οι γυναίκες αξιολογούν τους άνδρες ως πιο ελκυστικούς, οι άνδρες κρατούν αποστάσεις. Από την άλλη, οι άντρες που τους άρεσε η μυρωδιά της Ανδροστενόνης αξιολόγησαν τους άλλους άντρες πιο θετικά.  Έχει παρατηρηθεί ότι οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες και οι ομοφυλόφιλοι άνδρες κάθονται πολύ πιο συχνά σε μέρη όπου υπήρχε η Ανδροστενόνη. Οι ετεροφυλόφιλοι άνδρες αποφεύγουν ακόμη και αυτά τα μέρη.

Πώς σας αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι όταν χρησιμοποιείτε την Ανδροστενόνη;

Τα προϊόντα με Ανδροστενόνη χρησιμοποιούνται κυρίως από άνδρες που κυνηγούν τις γυναικείες φούστες, αν και λειτουργεί καλά και ως θεραπεία για τις γυναίκες. Δημιουργεί μια αύρα κυριαρχίας και σε πολύ υψηλές δόσεις μπορεί επίσης να εκφοβίσει και να προκαλέσει επιθετικότητα. Οι άνθρωποι θα σας βλέπουν ως ισχυρό, κυρίαρχο και σταθερό. Ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα που περιέχουν Ανδροστενόνη μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε καλή εντύπωση, να γίνετε αντιληπτοί και να είστε στο επίκεντρο της προσοχής. Όταν χρησιμοποιείτε το Ανδροστενόνη, εμπνέετε σεβασμό. Η Ανδροστενόνη μπορεί να στείλει σήματα σε άλλα άτομα που σας λένε "μην τα βάζετε μαζί μου". Κάνει τους άλλους άντρες πιο υποχωρητικούς, ευγενικούς, με σεβασμό προς το άτομο που χρησιμοποιεί αυτή τη σχέση, τους κοιτάζει με θαυμασμό και τους αντιμετωπίζει με τον δέοντα σεβασμό.
Επιπλέον, η Ανδροστενόνη επηρεάζει επίσης τον χρήστη, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση, τη διαφάνεια και την αμεσότητά του, ξυπνώντας μερικές φορές την απαραίτητη νότα τόλμης και αλαζονείας. Οι γυναίκες μπορεί να φοβούνται τη δύναμή σας, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να γοητεύονται από αυτήν. Δεδομένου ότι οι γυναίκες προτιμούν από τη φύση τους δυνατούς και με αυτοπεποίθηση άνδρες, η Ανδροστενόνη κάνει τους άνδρες πιο ελκυστικούς στα μάτια τους. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τη στάση και τη συμπεριφορά σας. Λόγω της σεξουαλικής τους φύσης, τα προϊόντα με βάση την Ανδροστενόνη μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικά κατά τη διάρκεια της νυχτερινής εξόδου όταν λαχταράτε λίγη άγρια ​​δράση.
Δεδομένου ότι η Ανδροστενόνη έχει μια έντονη, συγκεκριμένη μυρωδιά, τα προϊόντα που βασίζονται σε αυτό θα πρέπει να καλύπτονται με το δικό σας άρωμα.


ΑΝΔΡΟΣΤΕΡΟΝΗ (C19H30O2):
Aρσενική Φερομόνη. Μεταβολίτης δεϋδροεπιανδροστερόνης (DHEA), που παράγεται μόνο από τον Ανδρα. Μια τυπικά ανδρική φερομόνη. Η Ανδροστερόνη δημιουργεί ένα αποτέλεσμα κυριαρχίας, χωρίς τα ορατά επιθετικά αποτελέσματα που προκύπτουν μετά τη χρήση της Ανδροστενόνης. Έτσι, μειώνει την επιθετική φύση της Ανδροστενόνης. Δημιουργεί μια αύρα ασφάλειας, που παραδοσιακά εκδηλώνεται στο λεγόμενο ήρεμα άλφα αρσενικά. Η Ανδροστερόνη είναι επιπλέον καταλύτης. Έτσι, αυξάνει και επιταχύνει τη δράση άλλων φερομονών, ακόμη και κατά 17%. Το σώμα των ετεροφυλόφιλων ανδρών παράγει περισσότερη Ανδροστερόνη από το σώμα των ομοφυλόφιλων γυναικών και ανδρών. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες, υπό την επίδραση της αδρεναλίνης, εκκρίνουν περισσότερη Ανδροστερόνη, γεγονός που μπορεί να εξηγήσει γιατί η Ανδροστερόνη είναι καθοριστικός παράγοντας της αρρενωπότητας. Τα επίπεδα της Ανδροστερόνης που παράγονται μειώνονται με την ηλικία, επομένως η χρήση της είναι μια καλή λύση για τους περισσότερους άνδρες άνω των 25 ετών. Η μυρωδιά του γίνεται αντιληπτή θετικά από τις γυναίκες και αρνητικά από τους άνδρες.

Πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι όταν χρησιμοποιείτε το Ανδροστερόνη;

Η Ανδροστερόνη δίνει έμφαση στον ανδρισμό. Αυξάνει το ενδιαφέρον για το άτομό σας. Ένας άντρας που χρησιμοποιεί αυτή τη σχέση κάνει εντύπωση στους άλλους άντρες, γίνεται αυθεντία για αυτούς. Η Ανδροστερόνη δεν έχει την τυπική σεξουαλική μετάδοση όπως η ανδροστενόνη. Δημιουργεί μια αύρα «πατρικής» προστασίας και ασφάλειας. Μειώνει το άγχος στις γυναίκες και τις χαλαρώνει. Συνιστάται για άτομα που θέλουν να κινήσουν το ενδιαφέρον των ηλικιωμένων γυναικών.

 

ΑΝΔΡΟΣΤΑΔΙΕΝΟΝΗ (C19H26O):
Ένα μη ανδρογόνο στεροειδές από την ομάδα των 16-ανδροστενίων. Ανιχνεύτηκε στο αίμα (άνδρες: 98 ng / 100 ml, γυναίκες 36 ng / 100 ml), στον ιδρώτα, στο σπέρμα και στις τρίχες της μασχάλης. Σε χαμηλές, αλλά αποτελεσματικές δόσεις, δεν έχει αισθητή οσμή (επιβεβαιώθηκε από το 70% των ερωτηθέντων). Σε υψηλές συγκεντρώσεις χαρακτηρίζεται από έντονο άρωμα μόσχου. Το 30% των ερωτηθέντων περιγράφει το άρωμα ως ανδρικό άρωμα, ρούχα ή σαπούνι. Έχει μοναδικές ιδιότητες σε σύγκριση με άλλα ανδροστένια. Η Ανδροσταδιενόνη μεταβάλλει το επίπεδο γλυκόζης που χρησιμοποιείται στον εγκέφαλο, σε περιοχές που δεν σχετίζονται στενά με την αίσθηση της όσφρησης, ενεργοποιεί συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνες για τα συναισθήματα. Όταν εισπνέεται, αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό, τον αναπνευστικό ρυθμό και τη θερμοκρασία του δέρματος των γυναικών, αλλά είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ μιας γυναίκας και ενός άνδρα όταν υποβάλλεται σε αυτό, επειδή αυτές οι επιδράσεις εξαρτώνται από το πλαίσιο και δεν εμφανίζονται όταν υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ δύο γυναικών ή δύο ανδρών. Η Ανδροσταδιενόνη θεωρείται από πολλούς επιστήμονες ως η μόνη πραγματική αρσενική φερομόνη. Ονομαζόταν vomeroferrin. Οι άνθρωποι που μυρίζουν αυτή την ένωση θεωρούνται πιο αρρενωποί. Πολλές τεκμηριωμένες μελέτες σχετικά με αυτήν την ένωση έχουν δείξει ότι μπορεί να λειτουργήσει ως τροποποιητική φερομόνη επειδή επηρεάζει την εγκεφαλική δραστηριότητα των γυναικών με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Αλλάζει την ψυχική τους κατάσταση μειώνοντας την αρνητική διάθεση και αυξάνοντας τη θετική διάθεση, και επίσης αποτρέπει τη μείωση της θετικής διάθεσης και την αύξηση της αρνητικής διάθεσης (παρά την πρόσθετη διέγερση με αρνητικά ερεθίσματα), χωρίς να αισθάνεται συνειδητά τη μυρωδιά της. Ακόμη και οι νανομοριακές ποσότητες της Ανδροσταδιενόνης επηρεάζουν τη συναισθηματική κατάσταση και τη διέγερση μιας γυναίκας, ανεξάρτητα από τη φάση του εμμηνορροϊκού της κύκλου. Η σχέση αυξάνει επίσης την προσοχή και την συγκέντρωση
Από νευρολογική άποψη, οι απαντήσεις των γυναικών στην Ανδροσταδιενόνη εκτείνονται πολύ πέρα ​​από το οσφρητικό σύστημα, ενεργοποιώντας περιοχές του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνες για την εστίαση, την κοινωνική αντίληψη, τη συναισθηματική επεξεργασία και τη σεξουαλική συμπεριφορά. Η Ανδροσταδιενόνη έχει αποδειχθεί ότι ανακουφίζει από το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο. Αυξάνει τον βαθμό οικειότητας και άνεσης και αυξάνει την ευαισθησία.
Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ανταποκρίνονται στην Ανδροσταδιενόνη, ωστόσο τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά για κάθε φύλο. Βελτιώνει την ευημερία και αυξάνει τον ενθουσιασμό των γυναικών, αλλά μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην ευημερία των ανδρών. Έχει την επίδραση της διέγερσης, της ευφορίας, αποτρέπει τη μείωση της θετικής διάθεσης και την αύξηση του άγχους, του θυμού και του ερεθισμού, που εμφανίζονται στην περίπτωση ενός εικονικού φαρμάκου.
Τα αποτελέσματα της Ανδροσταδιενόνης είναι ορατά σχεδόν αμέσως. Η ένωση τίθεται σε ισχύ 20 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της εισπνοής. Μετά από μόλις 10 λεπτά, οι γυναίκες γίνονται λιγότερο ανήσυχες, μπερδεμένες και νευρικές και σε αντάλλαγμα γίνονται πιο ευφορικές, διεγερμένες, διεγερμένες και εξωστρεφείς και αυτές οι επιδράσεις επιμένουν για 75 λεπτά μετά την έκθεση.
Πώς σας αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι όταν χρησιμοποιείτε την Ανδροσταδιενόνη;
Η Ανδροσταδιενόνη βελτιώνει την ευεξία σας και αυξάνει τον ενθουσιασμό των γυναικών με τις οποίες βγαίνετε. Τους χαλαρώνει και βελτιώνει τη διάθεσή τους. Όταν βάζετε μια γυναίκα σε θετική κατάσταση, η Ανδροσταδιενόνη θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε. Οι γυναίκες νιώθουν λιγότερο νευρικές γύρω σου, πιο ανοιχτές και κοινωνικές, ήρεμες και ασφαλείς. Όταν χρησιμοποιείτε την Ανδροσταδιενόνη, το περιβάλλον σας αντιλαμβάνεται ως πιο αρρενωπό. Η Ανδροσταδιενόνη αναφέρεται συχνά ως η φερομόνη της αγάπης λόγω της χρησιμότητάς της σε σχέσεις και σε οικείες καταστάσεις. Έρευνα που έγινε το 2002, επιβεβαίωσε τη θετική επίδραση της Ανδροσταδιενόνης στη σεξουαλική ζωή των γυναικών μετά την εμμηνόπαυση, τη βελτίωση της διάθεσής τους και την ηρεμία.

 

ΟΙΣΤΡΟΤΕΤΡΑΕΝΟΛΗ (C19H24O):

Η ένωση σχετίζεται δομικά με τα οιστρογόνα. Το γυναικείο ισοδύναμο της Ανδροσταδιενόνης, η οποία έχει βρεθεί στα ούρα των γυναικών στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης [101]. Θεωρείται πραγματική γυναικεία φερομόνη [11,97]. Η Οιστρατετραενόλη, ακόμη και σε υψηλές δόσεις, παραμένει μια άοσμη φερομόνη, και ωστόσο ενεργοποιεί τον ανθρώπινο εγκέφαλο με μοναδικό τρόπο. Το συλλαμβάνει μόνο το όργανο VNO. Η σχέση δεν είναι αντιληπτή στο 80% της κοινωνίας. Τα υπόλοιπα περιγράφουν τη μυρωδιά του ως γλυκιά ή λουλουδάτη.
Οι άνδρες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις επιδράσεις της Οιστρατετραενόλη. Οι χαμηλές δόσεις αλλάζουν τη διάθεση τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών. Η ένωση είναι υπεύθυνη για την ψυχοφυσιολογική διέγερση, καθώς και για την ενεργοποίηση κατάλληλων περιοχών του ανδρικού εγκεφάλου (περιοχές υπεύθυνες για την προσοχή και τη συνείδηση ​). Η Οιστρατετραενόλη αυξάνει τη θερμοκρασία του δέρματος στους άνδρες και μειώνει τις γυναίκες, αλλάζει την αγωγιμότητα του δέρματος, τον αναπνευστικό ρυθμό και τον καρδιακό παλμό. Αυξάνει αμέσως την κατάσταση διέγερσης των γυναικών και μειώνει την κόπωση. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται αυστηρά από το πλαίσιο - ενισχύει τη θετική διάθεση των ανδρών (σε οποιαδήποτε κατάσταση) και μειώνει την αρνητική, αλλά μόνο όταν υπάρχει αλληλεπίδραση με άλλον άντρα. Όταν εμφανίζονται ερωτικά ερεθίσματα, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες παρατηρούν μεγάλη αύξηση στη σεξουαλική διέγερση και αυξάνει την ψυχική κατάσταση των ανδρών. Έχει αποδειχθεί ότι οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες που μυρίζουν Οιστρατετραενόλη. Τα άτομα που μυρίζουν αυτή την ένωση θεωρούνται πιο θηλυκά. Η Οιστρατετραενόλη έχει βρεθεί ότι μειώνει τον χρόνο ύπνου των ανδρών κατά σχεδόν δύο ώρες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση προβλημάτων με παρατεταμένο ύπνο και γενική κόπωση που σχετίζονται με τον ρυθμό της ημέρας. Μειώνει τις αρνητικές επιπτώσεις του λεγόμενου jet lag που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια μεγάλων πτήσεων.
Πώς σας αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι όταν χρησιμοποιείτε Οιστρατετραενόλη;
Η Οιστρατετραενόλη θα σας τονώσει και θα τονίσει τη θηλυκότητά σας. Οι άντρες θα σε βλέπουν ως πιο ελκυστική και σέξι. Αυτή η ένωση, όπως και άλλες φερομόνες, ενισχύει έντονα την ήδη υπάρχουσα σεξουαλική διέγερση.

 

ΚΟΠΟΥΛΙΝΗ (C2-C5):

Αυτό το συγκεκριμένο όνομα (Κοπουλίνη) περιγράφει τα πτητικά λιπαρά οξέα βραχείας αλυσίδας της ομάδας C2-C5, που παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά σε πιθήκους ρέζους το 1971. Η μυρωδιά αυτών των ενώσεων οδήγησε τα αρσενικά να ζευγαρώσουν και να εκσπερματώσουν αμέσως. Ένα μείγμα πανομοιότυπων ενώσεων, αλλά σε διαφορετικές αναλογίες, έχει βρεθεί στο κολπικό υγρό μιας γυναίκας. Η σύνθεσή τους αλλάζει κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου και η ποσότητα των εκκρινόμενων ενώσεων αυξάνεται κατά τη γόνιμη περίοδο. Η λήψη αντισυλληπτικών χαπιών μειώνει την έκκρισή τους. Οι Κοπουλίνες χαιρετίστηκαν ως τυπικά θηλυκές φερομόνες.
Ερωτικά διεγείρουν και επηρεάζουν την αντίληψη των ανδρών. Αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης τους έως και 150%. Κάνουν μια γυναίκα να αξιολογείται από τους άνδρες με πιο θετικό τρόπο. Έχει αποδειχθεί ότι όσο λιγότερο ελκυστική είναι μια γυναίκα, τόσο περισσότερα φαίνεται να κερδίζει από την Κοπουλίνη. Η μυρωδιά τους καθιστά τη φυσική ελκυστικότητα λιγότερο σημαντική για τους άνδρες. Οι Κοπουλίνες αυξάνουν τη συχνότητα της σεξουαλικής επαφής στις γυναίκες .
Πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι όταν χρησιμοποιείτε Κοπουλίνη;
Τονίζεται η θηλυκότητά σας. Οι άντρες ενδιαφέρονται περισσότερο για εσάς και σας κρίνουν ως πιο ελκυστικές σεξουαλικά.