ΣΩΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΦΕΡΟΜΟΝΩΝ

Χρησιμοποιήστε το άρωμά σας με Φερομόνες σαν ένα από τα καλύτερα όπλα αποπλάνησης, ως κάτι που να αναδεικνύει την προσωπικότητά σας και να σας κάνει ακόμα πιο ελκυστικό/ή.

Παρακάτω σας δίνουμε πληροφορίες για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή των Φερομονών

- Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να φορέσετε την Φερομόνης σας;


Συνήθως φοράμε το άρωμά μας λίγο πριν φύγουμε από το σπίτι.Όμως είναι καλύτερα να το βάλουμε όταν έχουμε βγει από το μπάνιο. Γιατί oι πόροι του δέρματος είναι διεσταλμένοι, το δέρμα καθαρό και στεγνό με αποτέλεσμα να απορροφηθεί καλύτερα και να διαρκέσει περισσότερο.

Αν είμαστε ιδρωμένοι αποφεύγουμε να αρωματιστούμε γιατί θα αναμιχθεί η μυρωδιά του ιδρώτα με τη μυρωδιά του αρώματος και το αποτέλεσμα μάλλον θα είναι δυσάρεστο.

 

- Σε ποια σημεία πρέπει να βάζουμε το άρωμα Φερομόνης;

σημεια εφαρμογης κολωνιας
 

Το άρωμα πρέπει να εφαρμόζεται στα σημεία που υπάρχει επιφανειακή κυκλοφορία του αίματος.

Αυτά είναι:

 • Πίσω από το αυτί
 • Στη βάση του λαιμού
 • Στο ντεκολτέ για γυναίκες και στο στέρνο για άντρες
 • Στην εσωτερική πλευρά του καρπού
 • Στην εσωτερική πλευρά του αγκώνα
 • Πίσω από το γόνατο
 • Εσωτερικά στους μηρούς
- Από τι απόσταση πρέπει να ψεκάζεται το άρωμα;

Τα περισσότερα αρώματα σήμερα διαθέτουν βαποριζατέρ, είναι αυτός ο μηχανισμός που επιτρέπει τον ψεκασμό του αρώματος. Επίσης οι περισσότεροι για να αρωματιστούν ψεκάζουν από μεγάλη απόσταση, τακτική που είναι εντελώς λάθος καθώς το μεγαλύτερο μέρος του αρώματος θα πέσει στο πάτωμα ή θα διαλυθεί στον αέρα αντί να πάει πάνω στην επιδερμίδα. Γι’ αυτό ψεκάστε από μικρή απόσταση και θα κάνετε έως και 50% οικονομία.

- Κάθε πότε να ανανεώνετε το άρωμα Φερομόνης σας;

Πολύ χοντρικά μπορούμε να πούμε ότι οι Φερομόνες διαρκούν περίπου 4-6 ώρες, από τη στιγμή που τις βάλουμε πάνω μας.

Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι που  ισχύει για όλα τα αρώματα.Άλλα διαρκούν περισσότερο και άλλα λιγότερο, ανάλογα με την ποσότητα αρωματικών ελαίων που περιέχουν, αλλά και το είδος τους.

Επίσης ρόλο για το πόσο θα διαρκέσει το άρωμα πάνω στην επιδερμίδα μας παίζουν και άλλοι παράγοντες:

 • Σε λιπαρή επιδερμίδα διαρκεί περισσότερο από ότι σε μια ξηρή.
 • Αν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο τότε θα πρέπει να το ανανεώσετε συντομότερα από όταν θα βρισκόσασταν σε κάποιο κλειστό χώρο.
 • Το κάπνισμα, η κατανάλωση φαρμάκων και αλκοόλ συμβάλουν στη μείωση της διάρκειας των αρωμάτων.
 • Άλλος ένας καθοριστικός παράγοντας είναι η περιβαλλοντική θερμοκρασία την περίοδο που φοράμε κάποιο άρωμα. Αν είναι ημέρα, έχει υψηλή θερμοκρασία και λίγη υγρασία, τότε σίγουρα θα έχει μικρότερη διάρκεια από κάποιο πιο κρύα ημέρα ή αν είναι νύχτα που η θερμοκρασία πέφτει.

 

- Φυλάξτε τις Φερομόνες σε δροσερό και ξερό σημείο

Παράγοντες όπως το φως , η ζέστη και η υγρασία μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση του αρώματος. Για παράδειγμα στο μπάνιο έχει συνήθως αρκετή ζέστη και υγρασία λόγω του ντους. Σας συστήνουμε να το έχετε σε ένα μέρος δροσερό και ξηρό.

Και τελευταία αλλά πιο σημαντική συμβουλή: Όχι τρίψιμο! Είναι κάτι που πάντα κάνουμε ασυναίσθητα – βάζουμε άρωμα στα χέρια μας και μετά τρίβουμε τους καρπούς μας , νομίζοντας ότι έτσι θα απλωθεί καλύτερα το άρωμα. Μην το κάνετε! Το μόνο που πετυχαίνετε είναι να διασκορπίσετε το άρωμα, αντί να το αφήσετε να διεισδύσει στο δέρμα σας. Προσπαθήστε να το έχετε στο μυαλό σας κάθε φορά.

 

- Πού μπορώ να φορέσω Φερομόνες για καλύτερα αποτελέσματα;

Προφανώς και οι περισσότεροι/ες σκέφτονται μια νυχτερινή έξοδο ή ένα ραντεβού με το  αντίθετο φύλο,έχει όμως περάσει από το μυαλό σας σε πόσες άλλες στιγμές της καθημερινότητας θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε την δράση των Φερομονών;
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε:

 •      Στην Σχολή σας, όπου θα βελτιώσουν την εικόνα σας αφού θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο δημοφιλείς, πιο κοινωνικοί και πιο επικοινωνιακοί.
 •      Σε ένα Πάρτυ ή σε ένα Ταξίδι, όπου οι Φερομόνες θα σας μετατρέψουν στο επίκεντρο της προσοχής αφού θα εμφανίζεστε με περισσότερη αυτοπεποίθηση,πιο προσεγγίσιμοι και γοητευτικοί
 •      Στον χώρο εργασίας, όπου μπορείτε να αποκτήσετε πλεονέκτημα σε σχέση με τους άλλους, πχ οι πωλητές μπορούν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με δυνητικούς και υπάρχοντες πελάτες, οι υπάλληλοι γραφείου μπορούν να βελτιωθούν και να συνεργαστούν πιο παραγωγικά, ενώ οι διευθυντές μπορούν να προσεγγίσουν τους υφιστάμενούς τους πιο αποτελεσματικά.

 

- Ο καθένας μας είναι διαφορετικός
Η χρήση φερομονών είναι θέμα πρακτικής και εμπειρίας. Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται περισσότερες φερομόνες από άλλους για να επηρεαστούν από αυτές. Αυτό είναι καθαρά ατομικό θέμα προσωπικότητας.
Χρησιμοποιήστε φερομόνες κάθε μέρα όταν πηγαίνετε σε καταστήματα, στην δουλειά, στον κινηματογράφο κ.λπ., όχι μόνο στο κλαμπ ή στο μπαρ. Απλά να είσαι ο εαυτός σου. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν επιτυχία σε πολυσύχναστα μπαράκια (όπου υπάρχουν ήδη τεράστια ερεθίσματα για την όσφρηση και το VNO), αλλά πετυχαίνουν ΠΟΛΥ καλά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας φερομόνες στις απλές καθημερινές δραστηριότητες. Θα παρατηρήσετε πώς αλλάζει ο κόσμος γύρω σας! Δεν έχεις αλλάξει εσύ, απλά πλέον οι άνθρωποι γύρω σου σε αντιλαμβάνονται διαφορετικά. Επιπλέον, η αυτοπεποίθησή σας θα αυξηθεί σημαντικά και πιστέψτε μας, δεν έχει καμία σχέση με το φαινόμενο placebo.

- Χρόνος λειτουργίας Φερομονών
Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα διαρκεί από τέσσερις έως έξι ώρες μετά την εφαρμογή πριν εξαφανιστεί εντελώς. Λειτουργούν μέχρι να εξαφανιστεί η μυρωδιά του αρώματος. Αν τα ψεκάσετε στα ρούχα σας, θα μείνουν για αρκετή περισσότερη ώρα, ακόμα και για μέρες. Ωστόσο, εάν επαναλάβετε την εφαρμογή την επόμενη μέρα, η συνολική ποσότητα φερομονών μπορεί να υπερβεί τη συνιστώμενη δόση (όπως ακριβώς στην περίπτωση των αρωμάτων).
Το eau de toilette με ωραία μυρωδιά μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αντίληψη ενός ατόμου που χρησιμοποιεί επίσης φερομόνες. Για το λόγο αυτό, οι φερομόνες της σχέσης έχουν το δικό τους, αισθησιακό άρωμα.