ΦΕΡΟΜΟΝΕΣ & ΑΠΙΣΤΙΑ

Μπορείτε να αποφύγετε την Απιστία;

 Όταν δύο σύντροφοι φροντίζουν συνεχώς τη σχέση τους, επικοινωνώντας τακτικά και διαφοροποιώντας τη, για παράδειγμα, με ενδιαφέρουσες στιγμές που περνάτε μαζί, ο κίνδυνος προδοσίας και αμοιβαίας δυσπιστίας είναι χαμηλός. Ωστόσο, υπάρχουν καταστάσεις στις σχέσεις που το πάθος αργά ή γρήγορα σβήνει και ένας από δύο τους συντρόφους αρχίζει να αναζητά ερωτικές περιπέτειες αλλού.

Περιπτώσεις απιστίας συμβαίνουν σε κάθε κοινωνία και σε κάθε κοινωνική ομάδα. Όταν ένας από τους συντρόφους ανακαλύπτει κατά λάθος την απιστία του άλλου του μισού, συνήθως είναι πολύ αργά για να ξαναφτιάξει οτιδήποτε έχει ήδη ραγίσει. Επομένως, για να αποτρέψουμε και να προλάβουμε παρόμοιες καταστάσεις, πολλοί από τους πελάτες μας προσπαθούν να αυξήσουν την ελκυστικότητά τους στα μάτια των συντρόφων τους. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μιας αισθητικού, τους αρέσει να αλλάζουν χτένισμα και να προσέχουν περισσότερο την εικόνα τους. Οι άνδρες, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι, επισκέπτονται τακτικά το γυμναστήριο ή φροντίζουν το ντύσιμό τους. Όλα έχουν να κάνουν με το να ευχαριστείς τους ανθρώπους. Η, όχι απαραίτητα σωματική, ελκυστικότητά σας στα μάτια του συντρόφου σας είναι το καλύτερο αφροδισιακό για να ξυπνήσετε το παλιό, μερικές φορές ήδη σβησμένο, πάθος.

Είναι όμως ενδιαφέρον ότι ορισμένοι από τους πελάτες μας κάνουν κάτι πιο πονηρό και χρησιμοποιούν επίσης Φερομόνες για να «προστατέψουν» τον σύντροφό τους από πιθανές «απειλές». Σε τέτοιες καταστάσεις χρησιμοποιούν φερομόνες που κανονικά προορίζονται για το άλλο φύλο, και τις οποίες εφαρμόζουν διακριτικά στα ρούχα του αγαπημένου τους προσώπου.

Αστείο αλλά πραγματικό γεγονός:
Ορισμένες από τις πελάτισσές μας πασπαλίζουν τα ανδρικά ρούχα με άοσμες γυναικείες φερομόνες για να αποδυναμώσουν τη θέση του άντρα τους και έτσι να μειώσουν το ενδιαφέρον των άλλων γυναικών. Γιατί λειτουργεί αυτό; Λοιπόν, οι γυναικείες φερομόνες που εφαρμόζονται στο σώμα ενός άνδρα στέλνουν αντιφατικά σήματα στο γύρω περιβάλλον, μειώνοντας την αρρενωπότητα του και υποδηλώνοντας ότι τον «κατέχει» μια άλλη γυναίκα.

Οι άντρες μπορούν να κάνουν το ίδιο. Θέλοντας να προστατεύσουν την αγαπημένη τους από τα λάγνα βλέμματα των ανταγωνιστών ή τα ανεπιθύμητα χτυπήματα άλλων ανδρών, γιαυτό εφαρμόζουν μια μικρή ποσότητα άοσμων ανδρικών φερομονών στα ρούχα τους και π.χ στη συνέχεια χωρίς φόβο επιτρέπουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα να βγουν για μια "γυναικεία" βραδιά με κορίτσια...

φερομονες απιστια

Κακά τα ψέματα, αν έχετε βιώσει ποτέ απιστία, ξέρετε πόσο πονάει. Οι σεξολόγοι λένε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, το φταίξιμο συχνά βρίσκεται κάπου στη μέση. Και μάλλον στέκει, γιατί η δικαιολογία αυτών που πρόδωσαν είναι ότι «ο άνθρωπος ψάχνει στους άλλους αυτό που του λείπει στο σπίτι». Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε την απάτη είναι να μην την αφήσετε να συμβεί. Επειδή όμως δεν μπορείτε να φροντίζετε συνεχώς τη σχέση σας, να εκπλήσσετε συνέχεια τον σύντροφό σας αλλά και να αναθερμένετε τακτικά τα συναισθήματα, το πάθος και την επιθυμία σας σαν να είναι η πρώτη σας μέρα, δοκιμάστε αυτό που σας προτείναμε.

Οι φερομόνες, τόσο αυτές που εφαρμόζετε κρυφά στα ρούχα του συντρόφου σας όσο και αυτές που χρησιμοποιείτε μόνοι σας επάνω σας για να ξυπνήσετε την επιθυμία του και να ζεστάνετε τη ρομαντική ατμόσφαιρα, είναι μια ιδανική λύση που αξίζει να χρησιμοποιήσετε όταν το τίμημα είναι η επιτυχημένη σχέση σας.

Οι Φερομόνες μπορεί να μην σας εγγυούνται 100% βεβαιότητα για την πιστότητα του αγαπημένου σας προσώπου, αλλά σίγουρα θα μειώσουν τον κίνδυνο πιθανής προδοσίας.