ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΕΡΟΜΟΝΩΝ

Εχετε περιέργεια πώς φτιάχνονται οι Φερομόνες;
Μάθετε τη διαδικασία σύνθεσης Ανθρώπινων Φερομονών



Φερομόνες: Το μυστήριο της επιθυμίας, εξηγήθηκε και ερευνήθηκε από επιστήμονες. Σήμερα μπορείτε να αγοράσετε ένα μπουκάλι που θα αυξήσει την ελκυστικότητά σας και το ενδιαφέρον των άλλων για το πρόσωπό σας. Πώς ακριβώς όμως προκύπτει αυτή η λαχτάρα;


Δείτε για παράδειγμα έναν Συνεργάτη μας, από το 1996, το χημικό εργοστάσιο LaCroy λειτουργεί στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. Κατασκευαστής εμπορικών σημάτων φερομονών όπως NPA, The Edge ή BTB. Κατόπιν ειδικού αιτήματος του Feromones.gr, το κινηματογραφικό συνεργείο διατέθηκε σε εργαστήρια κλειστά σε καθημερινή βάση για εξωτερικούς επισκέπτες. Δείτε την ταινία κατευθείαν από ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια φερομονών στον κόσμο. Παρατηρήστε την διαδικασία παραγωγής στο βίντεο παρακάτω σε ένα ταξίδι στο εργαστήριο LaCroy, τον παγκόσμιο ηγέτη στην παραγωγή ανθρώπινων φερομονών:

 

Η διαδικασία παραγωγής φερομονών
Στη διαδικασία της σύνθεσης φερομόνης, απλές χημικές ενώσεις διαλύονται και στη συνέχεια υποβάλλονται σε μια σειρά χημικών αντιδράσεων. Έτσι σχηματίζεται η ατομική δομή των στεροειδών που είναι γνωστές ως φερομόνες.

Η πραγματική πρόκληση για τους χημικούς είναι να απομονώσουν τις φερομόνες από άλλες ουσίες. Είναι μια χρονοβόρα και πολλαπλών σταδίων διαδικασία που θα επηρεάσει την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Κατά την απόσταξη σε περιστροφικούς εξατμιστές, πρώτα διαχωρίζεται ο διαλύτης και μετά η αλκοόλη. Περαιτέρω, η αλκοόλη υγροποιείται και στη συνέχεια οι φερομόνες υποβάλλονται σε άλλη απόσταξη που ακολουθείται από κρυστάλλωση.

Η τελευταία διαδικασία - το φιλτράρισμα - είναι καθοριστική για την ποιότητα των φερομονών. Η υψηλή καθαρότητα όχι μόνο αυξάνει την επιρροή τους στο αντίθετο φύλο, αλλά κυρίως μειώνει τη συγκεκριμένη μυρωδιά των φερομονών, αυξάνοντας την άνεση στη χρήση τους.

Οι έτοιμες φερομόνες έρχονται με τη μορφή μικροκρυστάλλων που μοιάζουν με σκόνη. Η σύνθεση ενός γραμμαρίου φερομονών υψηλής ποιότητας με καθαρότητα μεγαλύτερη από 99% διαρκεί περίπου μία εβδομάδα.

Οι απλές φερομόνες, όπως η Androstenol ή η Androstadienone, θα συνδυαστούν στις σωστές αναλογίες για να δημιουργήσουν ένα από τα προϊόντα που είναι γνωστά στους πελάτες. Είναι επακριβώς αναπτυγμένες αναλογίες που καθορίζουν την αποτελεσματικότητα των φερομονών. Ως εκ τούτου, η ποσότητα των μεμονωμένων ενώσεων είναι ένα στενά φυλαγμένο μυστικό του κατασκευαστή και η συνταγή βελτιώνεται συνεχώς.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, το προϊόν είναι έτοιμο. Απλώς γεμίστε τα μπουκάλια και οι παγκοσμίως γνωστές Φερομόνες βρίσκεται στα χέρια των πελατών.

Κάθε φιάλη φερομόνης ελέγχεται προσεκτικά σε φασματόμετρο μάζας GC-MS. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες λαμβάνουν μόνο προϊόντα με την καθαρότητα και τη συγκέντρωση που εγγυάται ο κατασκευαστής.

Σε αντίθεση με τις μολυσμένες, φθηνές φερομόνες από την Κίνα, που σας απωθούν με μια δυσάρεστη μυρωδιά, τα προϊόντα μας εναρμονίζονται τέλεια με τα αρώματα. Σχεδόν ανεπαίσθητα στη μύτη, επηρεάζουν το υποσυνείδητο των άλλων, τραβώντας τους κοντά σας. Μόνο τέτοιες φερομόνες προσφέρονται από το κατάστημα Feromones.gr.

Πάντα κρυστάλλινες, πάντα κάθαρές, πάντα αποτελεσματικές!