ΦΕΡΟΜΟΝΕΣ:ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Φερομόνες: Δύναμη Έλξης


Είναι εντυπωσιακό το πόσες πολλές πληροφορίες μπορείς να πάρεις από το διαδίκτυο σχετικά με τις φερομόνες.
Στη συνέχεια σας εξηγούμε συνοπτικά τον τρόπο λειτουργίας τους.  Οι ουσίες αυτές εκκρίνονται από την επιφάνεια του σώματος του ανθρώπου στο άµεσο περιβάλλον με αποτέλεσμα να επηρεάζουν τη συµπεριφορά των άλλων ανθρώπων.
Ανιχνεύονται από ένα όργανο που βρίσκεται στη ρινική κοιλότητα, στο πίσω µέρος της σκληρής υπερώας.
Η νευρολογική σύνδεση των υποδοχέων αυτού του οργάνου με το εγκεφαλικό σύστημα έχει πλέον ως αποτέλεσμα την πρόκληση πολλών αισθήσεων και την άμεση επιρροή της σεξουαλικής συμπεριφοράς.

 Σκοπός λοιπόν των διάφορων αρωμάτων με φερομόνες που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι να δώσουν σε άντρες και γυναίκες το κλειδί για την ερωτική επιτυχία προκαλώντας και διεγείροντας τις αισθήσεις, να απελευθερώσουν εκείνους που ακόμη ντρέπονται να φλερτάρουν προσδίδοντάς τους μερικές ισχυρές «σταγόνες» αυτοπεποίθησης ή να δώσουν ένα επιπλέον εφόδιο σε όσους τολμούν να φλερτάρουν αλλά αναγνωρίζουν ότι κάτι λείπει για να «δέσει η συνταγή».

Αν οι εντατικοί ρυθμοί της καθημερινότητας, η κούραση και η υπερβολική δουλειά έχουν οδηγήσει σε μείωση της απαιτούμενης ποσότητας φερομονών στον οργανισμό κάποιου ατόμου ή αισθάνεται ότι όλες οι προσπάθειές του για φλερτ οδηγούν στο πουθενά, τότε είναι μάλλον καιρός να αφεθεί στα χέρια της επιστήμης και να απολαύσει τα «φρούτα» της.

 

 

Τί είναι οι φερομόνες;

Οι φερομόνες είναι χημικές ουσίες που παράγονται με εντελώς φυσικό τρόπο από τους εκκριτικούς αδένες κάποιων όντων (ανθρώπων & ζώων) για την έλξη του αντίθετου φύλου. Γίνονται αντιληπτές από το όργανο της ρινικής κοιλότητας που λέγεται organo vomeronasal (OVN), γνωστό και σαν «έκτη αίσθηση», που βρίσκεται στο εσωτερικό της μύτης μας. Ανακαλύφθηκε επιστημονικά το 1703 και συνδέεται μέσω νευρώνων με τον υποθάλαμο (το μέρος του εγκεφάλου που παράγει συναισθήματα και σεξουαλικά ερεθίσματα.) Αργότερα αποδείχτηκε ότι ήταν ο υποδοχέας των φερομονών και επίσης το όργανο που ελέγχει τα συναισθήματα όπως αυτά του φόβου και της σεξουαλικής ικανοποίησης.

 

Τα αρώματά μας περιέχουν μια τέλεια σχεδιασμένη φόρμουλα που λειτουργεί γρήγορα στο OVN με τέτοιο τρόπο που εκπέμπει ενα άμεσο σήμα που συλλαμβάνεται από γυναίκες. Αυτό το σήμα θα ξυπνήσει ένα ξαφνικό ενδιαφέρον στο άτομο για εσάς. Όπως βλέπετε, η έλξη ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες δεν βασίζεται σε ομορφιά, την φυσική σας εμφάνιση ή άλλους παράγοντες, αλλά είναι ένα εντελώς επιστημονικό φαινόμενο.

 

Πως λειτουργούν οι φερομόνες;

 

         

Oι φερομόνες γίνονται αντιληπτές από το όργανο (VNO) το οποίο βρίσκεται μέσα στη μύτη. Είχε ανακαλυφθεί επιστημονικά το 1703 ότι συνδέεται μέσω των νεύρων στον υποθάλαμο (τμήμα του εγκεφάλου που παράγει τα συναισθήματα και τη σεξουαλική επιθυμία). Αργότερα , αποδείχθηκε ότι ο VNO είναι ο παραλήπτης των φερομονών και ακόμη ελέγχει τα σεξουαλικά συναισθήματα και τα συναισθήματα του φόβου.

Tα αρώματά μας έχουν μια φόρμουλα που σχεδιάστηκε ειδικά για να δράσει άμεσα το VNO , εκπέμποντας ένα στιγμιαίο σήμα, το οποίο θα ληφθεί από τον εγκέφαλο.

Η μυρωδιά των φερομονών λαμβάνεται μέσα από τα ρουθούνια μέχρι να φτάσει στο όργανο vomeronasal που παίρνει το σήμα στον υποθάλαμο , ο οποίος αντιδρά απαντώντας αμέσως θετικά. Οι φερομόνες είναι χημικές ουσίες που απομονώνονται φυσικά και αφού τις αντιλαμβάνεται κάποιος άλλος η σεξουαλική επιθυμία ενεργοποιείται. Η μυρωδιά είναι πολύ σημαντική σ’αυτή την διαδικασία διότι μπορούμε να συνδυάσουμε αρκετά αρώματα με πρόσωπα ή μοναδικές σεξουαλικές καταστάσεις, παρ’όλο που υπάρχουν μερικές φορές που κάποιος μπορεί να μας φαίνεται αρκετά ελκυστικός χωρίς να υπάρχει επιτυχημένη ανταπόκριση.

Θέλετε να επηρεάσετε το πώς σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι γύρω σας;

Ιταλοί επιστήμονες μελέτησαν πρόσφατα ανθρώπους: άνδρες και γυναίκες, που εκκρίνουν 100 φορές περισσότερες φερομόνες από άλλους. Κατά κανόνα, έχουν επίσης μεγαλύτερη σεξουαλική ιδιοσυγκρασία και χαρακτηρίζονται από υψηλή σωματική ελκυστικότητα. Θέλετε επίσης να επηρεάσετε το πώς σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι;

Οι φερομόνες έχουν τεράστιο αντίκτυπο στο πώς σας αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι που συναντάτε, άνδρες και γυναίκες. Αν ενδιαφέρεστε για την καλή επικοινωνία με τους άλλους, εάν θέλετε να επηρεάζετε περισσότερο τους ανθρώπους και να έχετε αυτό που θέλετε περισσότερο από τη ζωή, οι φερομόνες είναι μόνο για εσάς. Οι φερομόνες είναι ένα εργαλείο για εκείνους για τους οποίους η καλή επικοινωνία είναι σημαντική.

Χιλιάδες χρήστες το έχουν ήδη επιβεβαιώσει (ελέγξτε τις κριτικές πελατών ) - οι φερομόνες αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνετε το άτομο σας. Μετά τη χρήση φερομονών, οι άνθρωποι γύρω σας γίνονται πιο άμεσοι, ανοιχτόμυαλοι, έτοιμοι για πράγματα που συχνά δεν θα μπορούσαν να κάνουν χωρίς την παρουσία των φερομονών. Οι φερομόνες αλλάζουν την οπτική γωνία των γύρω σας, που γίνονται πιο ευγενικοί και πρόθυμοι να μιλήσουν και μερικές φορές ακόμη και να φλερτάρουν. Όταν χρησιμοποιείτε φερομόνες, οι άνθρωποι τείνουν να σας συναντούν, να δημιουργούν στενότερη επαφή, χωρίς να ξέρουν πραγματικά γιατί.

 

Tα αρώματα με τις φερομόνες είναι αποτελεσματικά!

Υπάρχει πάντα μία αμφιβολία στον κόσμο σχετικά με το αν οι φερομόνες όντως δρουν αποτελεσματικά και επηρεάζουν την σεξουαλική δραστηριότητα.

Η επιστημονική απάντηση είναι ναι, τα αρώματα με φερομόνες δρουν όντως αποτελεσματικά.

Η επιστήμη έχει ανακαλύψει εδώ και πολύ καιρό ότι οι φερομόνες λειτουργούν στο υποσυνείδητο και επηρεάζουν το άτομο στην κατεύθυνση της αύξησης της επιθυμίας του για σεξ. Χάρη στην επιρροή της фερομόνης που διεγείρει το αντίθετο φύλο θα αύξησετε το ενδιαφέρον των αντρών ή των γυναικών και θα προκαλέσετε ισχυρή έλξη και ενθουσιασμό.

Οι φερομόνες που επιλέγουμε λειτουργούν προκαλώντας τα επιθυμητά και αναμενόμενα αποτελέσματα. Επίσης, πολλά ανανεωμένα αρώματα χρησιμοποιούν συνθετικές φερομόνες για να σας προσελκύσουν με την μυρωδιά τους.

Κάποια από τα κυριότερα οφέλη τους:

  • Δημιουργούν υποσυνείδητη συναισθηματική αποτύπωση/εμμονή (βαθιά, ερωτικά συναισθήματα & προσκόλληση προς αυτόν που τις φοράει). Τα αρώματα με φερομόνες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προκαλούν ρομαντισμό και να κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν “εξαρτημένες” από αυτόν που τα φοράει. Οι γυναίκες μπορεί σταδιακά να αρχίσουν να αναπτύσσουν ολοένα και πιο βαθιά συναισθήματα για εσάς, συναισθήματα τα οποία μπορεί να εξελιχθούν σε “εμμονή” (μεγάλο ερωτικό ενδιαφέρον προς σε αυτόν που τα φοράει). ΠΟΛΥ ισχυρά στο να προσελκύουν γυναίκες σε σχέσεις.
  • Αποδράστε από την επίφοβη φιλική ζώνη κάνοντας “επανεκκίνηση” στα συναισθήματα που νιώθουν προς εσάς. Έχετε κολλήσει στην κατηγορία “φίλος”; Ενδιαφέρεται για κάποιον άλλο ενώ εσείς μαραζώνετε για αυτή μέρα με την μέρα; Κάποιες ρομαντικές φερομόνες για άντρες έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τις γυναίκες να σας βλέπουν με ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ – και να αρχίσουν να νιώθουν έλξη και προσκόλληση προς εσάς. Τα προϊόντα ρομαντικής έλξης θα αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητές σας να αποδράσετε από την “φιλική ζώνη”.
  • Μπορεί να δημιουργήσουν κτητικότητα/ζήλεια εάν δεν προσέξετε. Οι φερομόνες για άντρες φημίζονται ότι δημιουργούν συναισθήματα τρυφερότητας και λαχτάρας προς εσάς ενώ παράλληλα σας προσφέρουν μία αύρα που σας κάνει να δείχνετε ελαφρώς “μη διαθέσιμος” – έτσι ώστε οι γυναίκες να γίνονται πιο ανταγωνιστικές για χάρη σας. Όταν συμβεί αυτή η συναισθηματική αποτύπωση ή εμμονή, θα δείτε ότι οι γυναίκες θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να εξασφαλίσουν μία σχέση μαζί σας.
  • Δημιουργούν ευκαιρίες με γυναίκες που υπό κανονικές συνθήκες θα θεωρούσατε “εκτός των δυνατοτήτων σας”. Ο μόνος τρόπος να πιστέψω ότι υπάρχουν γυναίκες που είναι “εκτός των δυνατοτήτων σας” είναι εάν το πιστεύετε εσείς οι ίδιοι. Κάποια προϊόντα έχουν σχεδιαστεί να τραβάνε το ενδιαφέρον των γυναικών οι οποίες κανονικά δεν θα ενδιαφέρονταν για εσάς, κάτι που σας δίνει την ευκαιρία να τις προσελκύσετε.
  • Σας κάνουν να φαίνεστε “ανώτερος” από τους άλλους άντρες – πιο κυρίαρχος, πιο ελκυστικός, και πιο χαρισματικός. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολύ σημαντικά για να κάνετε παιχνίδι με τις γυναίκες σε νυχτερινά μαγαζιά, μπαρ και πάρτι όπου πολλοί άντρες ανταγωνίζονται για τις γυναίκες.
  • Έχουν ισχυρές “αυτο συνέπειες” και σας κάνουν να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να είστε πιο αποφασιστικοί όταν αποπλανείτε γυναίκες.