ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Μαρτυρίες Ανδρών

“Δε μπορούσα να φανταστώ ότι αυτά τα προϊόντα πωλούνται στο δίκτυο, γι αυτό ήταν έκπληξη για μένα όταν ανακάλυψα ότι όχι μόνο πωλούνται, αλλά επιπλέον έχουν επιτυχία. Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν για να βελτιώσω την αυτοπεποίθηση μου και να αρχίσω να ψάχνω ταίρι. Πρέπει να πω ότι κάθε φορά που βάζω λίγο από το Phiero Premium, αισθάνομαι πιο δεκτικές τις γυναίκες, πράγμα που μου επιτρέπει να ξεχνώ εντελώς τα χαζά κόμπλεξ μου και την ντροπή μου. Ένα εξαιρετικό προϊόν, με πολύ υψηλής ποιότητας ιστοσελίδα, χωρίς καμία αμφιβολία.”
Δημήτρης Λ

 

“Γεια σας, με λένε Βασίλη και «το φλερτ» με τα κορίτσια ποτέ δε μου πήγαινε πολύ καλά. Από νέος, με χαρακτήριζε η ντροπή γενικά, αλλά με τα κορίτσια ήταν χειρότερα, αφού γινόμουν κατακόκκινος όταν είχα κάποια μπροστά μου. Αλλά μια ωραία μέρα, χάρη σε ένα φίλο, έμαθα για την πολύ καλά ενημερωμένη ιστοσελίδα σας, και η ζωή μου άρχισε να βελτιώνεται, αφού ανακάλυψα τις κολόνιες φερομόνης, οι οποίες με βοήθησαν πολύ να αισθανθώ ότι μπορώ και εγώ να αρέσω στις γυναίκες, και αυτό ήταν που μου έδωσε την απαραίτητη ασφάλεια για να ξεχάσω την ντροπή μου. Σας ευχαριστώ πολύ που μου χαρίσατε κάτι τόσο σημαντικό όσο η αυτοπεποίθηση μου.”
Βασίλης


“Στην περίπτωσή μου, εγώ γνώριζα την έννοια των φερομονών από καιρό, αλλά αυτό που δεν ήξερα είναι ότι είχαν παρασκευαστεί συνθετικά στο εργαστήριο και πωλούνταν με τη μορφή αρώματος, με μεγάλη επιτυχία, οπότε αποφάσισα να δοκιμάσω και τα αποτελέσματα δε θα μπορούσαν να είναι καλύτερα , πραγματικά. Τώρα αισθάνομαι πιο ελκυστικός όταν βγαίνω, και είναι φοβερή αίσθηση. Ευχαριστώ.”

Στέφανος Κ.

 

“Είμαι τόσο ικανοποιημένος με το πώς λειτουργεί το Phiero, μια από τις κολόνιες που συστήνετε στη σελίδα σας, που ήδη το πρότεινα σε όλους μου τους φίλους! Πλέον τα σαββατοκύριακα έχουν πραγματική επιτυχία!”
Δάμος Ν.

 

“Από τη στιγμή που άρχισα να χρησιμοποιώ ένα από τα αρώματα φερομόνης που εσείς προτείνετε στη σελίδα σας, η κοινωνική μου ζωή άλλαξε ριζικά. Έχω πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου όταν είμαι με παρέα του αντίθετου φύλου, που δεν είχα πριν. Έχετε δημιουργήσει έναν πολύ πρακτικό οδηγό που σίγουρα θα βοηθήσει πολλούς άνδρες με προβλήματα αυτοπεποίθησης όσον αφορά το γυναικείο θέμα. Τα θερμά μου συγχαρητήρια.”
Κώστας Ι.

 

“Γεια σας! Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι μόνο μια κολόνια μπορεί να βελτιώσει τόσο τα πράγματα, αλλά αυτό έγινε στην περίπτωσή μου. Μπήκα τυχαία στη σελίδα σας, αλλά η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα πολύ από αυτά που διάβασα, μέχρι το σημείο να πεισθώ να το δοκιμάσω, αν και δεν είχα πρόβλημα με αυτό το θέμα, αλλά ακόμη κι έτσι είδα μια βελτίωση όταν βγαίνω για «κυνήγι», αφού μου φαίνεται πιο εύκολο να φλερτάρω. Συγχαρητήρια για τη φανταστική σελίδα σας, προσφέρετε πολύ καλή πληροφόρηση.”
M. K.

 

 

Μαρτυρίες Γυναικών:

“Από την πρώτη στιγμή που άρχισα να χρησιμοποιώ τις φερομόνες που προτείνετε στη σελίδα σας – στην περίπτωσή μου τις Phiero-, οι αλλαγές ήταν θεαματικές. Αισθάνομαι πολύ πιο ασφαλής για μένα όταν είμαι με έναν άνδρα και το οφείλω στις συμβουλές σας. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμη, σας το προτείνω. Συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα.”
Ελένη Γ.

 

“Γεια σας φίλες του feromones.gr! Πριν όχι πολύ καιρό συνάντησα τον έρωτα της ζωής μου και όπως είναι λογικό, από τότε δεν τον αποχωρίζομαι. Εκείνη τη μέρα φορούσα την κολόνια Pherlure, και είμαι σίγουρη ότι με βοήθησε πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ.”
Άννα

 

“Ευχαριστώ πολύ, feromones.gr! Οι άνδρες ποτέ δεν ήταν το φόρτε μου, η αλήθεια είναι, αλλά από τότε που γνώρισα τον οδηγό σας και ξεκίνησα να χρησιμοποιώ μια από τις κολόνιες που προτείνετε (Phiero Woman), έχω κοινωνική ζωή. Είναι ακριβώς αυτό που μου έλειπε αυτές τις στιγμές. Ευχαριστώ πολύ που με κάνατε να γνωρίσω αυτό το προϊόν.”
Μαρίνα

 

“Γεια σας! Με λένε Ανθή και σας γράφω μόνο για να σας ευχαριστήσω για την δημιουργία ενός τόσο ολοκληρωμένου και πρακτικού οδηγού. Εγώ δεν είχα ιδέα για το τι είναι οι φερομόνες μέχρι που σας ανακάλυψα, και πολύ λιγότερο για τη χρησιμότητά τους. Τώρα τις χρησιμοποιώ καθημερινά. Ακολούθησα όλες τις συμβουλές σας και η αλήθεια είναι ότι η ερωτική μου ζωή έχει βελτιωθεί πολύ. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.”
Ανθή Σ.

 

“Εγώ πάντα πίστευα στην αποτελεσματικότητα των φερομονών, αφού είμαι χημικός και καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα. Ήδη έχει λίγο καιρό που τις χρησιμοποιώ και το σίγουρο είναι ότι μου πάει πολύ καλά με τους άνδρες.”
Χριστίνα

 

“Από τότε που χρησιμοποιώ τις φερομόνες που βρήκα στη σελίδα σας, η ζωή μου έχει αλλάξει σημαντικά, αφού αισθάνομαι ότι οι άντρες με παρατηρούν, τόσο στη δουλειά μου όσο και στην προσωπική μου ζωή. Επιπλέον, τώρα έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στις δυνατότητές μου.”
Λίνα

 

“Αν δεν ήταν το feromones.gr, δε θα είχα γνωρίσει ποτέ αυτά τα φανταστικά αρώματα, που είναι μια επιστημονική ανακάλυψη, σας το υπόσχομαι. Εμένα που ταιριάζει φοβερά το Phiero Woman. Πλέον δε βγαίνω από το σπίτι χωρίς αυτό.”
Κλάρα