ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ & ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Feromones.gr και σας ευχαριστούμε για την περιήγηση που κάνετε στις σελίδες μας .

Στο Feromones.gr μπορείτε όλο το 24ωρο να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας και να επιλέξετε με την ησυχία σας ,ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα μας .

Όλα τα είδη μας είναι άριστης ποιότητας , κατασκευασμένα από αναγνωρισμένες εταιρίες .

Εμείς σας ΕΓΓΥΟΥΜΑΣΤΕ ότι τα προϊόντα που θα αγοράσετε θα έρθουν σε εσάς με απόλυτα εμπιστευτικό και διακριτικό τρόπο, ούτε ακόμα και η μεταφορική δεν θα γνωρίζει το περιεχόμενο.. 

 

Η συσκευασία των προϊόντων δεν επιτρέπει σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ  να γνωρίζει το περιεχόμενο . 

Στο πακέτο που θα λάβετε δεν υπάρχουν λογότυπα ή άλλα στοιχεία που να παραπέμπουν στο είδος της αγοράς σας .

Το Feromones.gr  θεωρεί την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων ως υποχρέωση. Γνωρίζουμε την ευθύνη μας να διατηρήσουμε ως εμπιστευτικές οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικές με τους πελάτες μας περιέλθουν στην κατοχή μας και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με υψηλών προδιαγραφών ασφάλεια.

Σας εγγυούμαστε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν απόρρητα, χρησιμοποιούνται αυστηρώς και μόνο για την αποστολή των αγορών σας και διαγράφονται μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας.  

ΔΕΝ θα διαθέσουμε ΠΟΤΕ πληροφορίες των πελατών μας σε οποιονδήποτε τρίτο.

ΔΕΝ αποστέλλουμε διαφημιστικό υλικό χωρίς την συγκατάθεσή σας.

Προσφέρουμε διακριτικότατη συσκευασία χωρίς λογότυπα και άλλα στοιχεία τα οποία θα φανερώσουν το περιεχόμενο του δέματος σας. Τοποθετούμε τα προϊόντα σε αδιαφανείς φακέλους ( καφέ χρώμα ) ενώ για μεγαλύτερες ποσότητες χρησιμοποιούμε διακριτικά καφέ κουτιά.