Οδηγός Αποπλάνησης για Γυναίκες

Τώρα και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με κάθε παραγγελία δώρο στο email σας ο On-line οδηγός Απολπλάνησης αποκλειστικά για Γυναίκες!

Το εγχειρίδιο είναι ένας απίστευτος και  αλάνθαστος οδηγός που θα σας βοηθήσει με μικρά και μεγάλα μυστικά να οδηγηθείτε σε δυνατούς έρωτες.

Ακολουθήστε κατα γράμμα όλες τις χρήσιμες συμβουλές του και δε θα έχετε ποτέ ξανά κανένα πρόβλημα με την τέχνη της αποπλάνησης.


Μαθαίνεται το φλερτ;

Φλερτ, αποπλάνηση, κατάκτηση, φυσικά και θέλουν τέχνη!  
Όμως η αποπλάνηση δεν είναι απλά φλερτ, είναι η ολοκληρωτική κατάκτηση.

Και είναι τέχνη. Ευγενής τέχνη.

Περνάς από το μυαλό του άλλου για να φτάσεις στο σώμα, δεν είναι αυτοσκοπός το σώμα.Την καρδιά του θέλεις.

Καταρχάς, για να γίνεις πραγματικά πλανεύτρα  πρέπει να αναπτύξεις κάποιες δεξιότητες.  Πρέπει να καλλιεργήσεις κάποιες ικανότητες μέχρι να τις κάνεις μέρος του χαρακτήρα σου.

Επωφεληθείτε από αυτόν τον πολύτιμο οδηγό αλλά και εφαρμόστε όλα τα κόλπα και τις τεχνικές που σας προσφέρουμε, γιατί με τον τρόπο αυτό, και με την πολύτιμη βοήθεια του Premium Woman φυσικά, θα κάνετε όποιον άντρα θέλετε να τρέχει από πίσω σας.Εγγυημένο.

 

Τί θα μάθεις σε αυτόν τον οδηγό;

Φράσεις  για το σπάσιμο του πάγου, κοιτάγματα, χειρονομίες, τρόπους για να ερμηνεύετε τα σήματα, τρόπους με τους οποίους θα γίνετε πιο συμπαθητικιά, γνώση της γλώσσα του σώματος, έξυπνο λεξιλόγιο ...και πολλά ακόμα ευρηματικά τεχνάσματα και τεχνικές για να γίνετε μία πλανεύτρα και οι άνδρες να μένουν έκθαμβοι στο πέρασμά σας.

 

Είναι αποτελεσματικός ο οδηγός;

Φυσικά, πολλές από τις πελάτισσές μας έχουν επωφεληθεί από αυτή τη μοναδική προσφορά και έχουν στείλει τις απόψεις τους, οι οποίες δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ικανοποιητικές  όσον  αφορά τη χρησιμότητα του οδηγού.

 

Πιο συγκεκριμένα θα μάθεις:

- H ευγενής Τέχνη της Αποπλάνησης: Πώς γίνεσαι πλανεύτρα, πώς καλλιεργείς τη φυσική έλξη, το σεξαπίλ και τη γοητεία, πώς κατακτάς την αυτοπεποίθηση.
   

- Η Γλώσσα του Σώματος: Κινησιολογικά μυστικά για να φλερτάρεις αποτελεσματικά και τεχνικές για να κοιτάζεις με εύγλωττο τρόπο το αντικείμενο του πόθου σου.


 Μίλα του: Πώς, με τα πρώτα κιόλας λόγια, τον αποπλανείς συναισθηματικά (τον γραπώνεις από την καρδιά) και τον  προκαλείς πνευματικά (ελέγχεις το μυαλό του).


-  Kάθε αρχή και δύσκολη; Όχι πάντα: Τα do’s και τα dont’s στα πρώτα τηλεφωνήματα και ραντεβού. Με απλές αλλαγές στη συμπεριφορά σου, μπορείς να κάνεις έναν άντρα να σε σεβαστεί και να σε δει σαν ενδεχόμενο μεγάλο του έρωτα. Γιατί αν δεν σε σεβαστεί, δεν θα σε αγαπήσει.


 You’ve got the Power: Πώς να μη γίνεις δεδομένη και να μη χάσεις τη δύναμή σου, όσο ερωτευμένη κι αν είσαι.

οδηγός αποπλάνησης

οδηγός αποπλάνησης