ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΦΕΡΟΜΟΝΩΝ

Προσοχή στις ψεύτικες φερομόνες!

Πιστεύετε ότι όλα τα προϊόντα με βάση τη φερομόνη είναι εξίσου αποτελεσματικά; Σύμφωνα με την καθημερινή επικοινωνία που έχουμε με πελάτες μας, μπορείτε να απογοητευτείτε πολύ εύκολα με Φερομόνες αγορασμένες από άγνωστα καταστήματα!
Για την προστασία σας, παραθέτουμε σημαντικεςπληροφορίες ώστε να αποφύγετε μια άστοχη αγορά. Δεδομένου ότι ελέγχουμε την αγορά φερομονών στην Ελλάδα, ενημερώνουμε την σελίδα μας σε συνεχή βάση και παρέχουμε ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με απομιμήσεις που εμφανίζονται στην αγορά και απόπειρες πώλησης προϊόντων που δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν.


Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά, όχι τόσο ψεύτικα, αλλά πολύ αδύναμα με χαμηλή έως ανύπαρκτη περιεκτικότητα σε φερομόνες. Με την αγορά ενός τέτοιου προϊόντος,καταδικάζετε τον εαυτό σας σε αποτυχία εξ'αρχής. Δεν σας πιέζουμε να κάνετε άλλη μία αγορά από το κατάστημά μας, απλά θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τις περισσότερες φορές τα φθηνά προϊόντα, που ίσως φαίνονται ωραία και είναι κομψά συσκευασμένα, δεν περιέχουν ΚΑΘΟΛΟΥ Φερομόνες ή η ποσότητα τους είναι πολύ χαμηλή για να παρατηρήσετε οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Πώς να το ελέγξετε; Τις περισσότερες φορές, στις πληροφορίες καθενός από αυτά τα προϊόντα, δεν θα βρείτε καμία ενημέρωση σχετικά με τη συγκέντρωση των Φερομονών, εκτός από τις γενικές αόριστες πληροφορίες ότι τις περιέχουν. Σας δελεάζουν συνήθως από τη χαμηλή τιμή και καταλήγετε να αγοράζετε φθηνά μεν προϊόντα, που όμως δεν αποδίδουν ότι υποσχέθηκαν. Πόσο συχνά έχετε θυμώσει με τον εαυτό σας επειδή κάνατε τα πάντα για να αποταμιεύσετε ξανά και αγοράσατε ένα φτηνό προϊόν με το οποίο δεν ήσασταν ευχαριστημένοι αργότερα; Πόσο συχνά επιλέγετε ένα μισό μέτρο και λέτε στον εαυτό σας ότι αυτό είναι μια συμφωνία αντί να παραγγείλετε κάτι αξιοπρεπές με το οποίο θα είστε πραγματικά ευχαριστημένοι;

Μερικοί άνθρωποι αγοράζουν Eau de Parfum αρώματα με ουσιαστικά μηδενική περιεκτικότητα σε φερομόνες, και στη συνέχεια αποθαρρύνονται και εσφαλμένα υποθέτουν ότι οι φερομόνες δεν λειτουργούν. Και όλα αυτά επειδή επέλεξαν ένα φτηνό προϊόν. Αξίζει να κάνεις ένα τέτοιο λάθος; Σε κάποια προϊόντα η ποσότητα των φερομονών είναι τόσο χαμηλή που δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Μπορείς να ξοδέψεις πολλά χρήματα σε πολλά φτηνές ψευδο-φερομόνες και να μην παρατηρήσεις καν το αποτέλεσμα. Μπορείτε αντιθέτως να επιλέξετε επώνυμα, αν και μερικές φορές όχι φθηνά, αλλά δοκιμασμένα προϊόντα και να γίνετε και εσείς ένας από τους χιλιάδες ικανοποιημένους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που, χάρη στις φερομόνες, επηρεάζουν αποτελεσματικά τη συμπεριφορά των ανθρώπων που τους ενδιαφέρουν.


Πρέπει να γνωρίζετε ότι η διαδικασία σύνθεσης φερομονών στο εργαστήριο είναι αντικειμενικά ΠΟΛΥ δαπανηρή και περίπλοκη. Οι αποτελεσματικές καθαρές φερομόνες των 5ml θα πρέπει να κοστίζουν τουλάχιστον 30€. Εάν κάποιος σας προσφέρει φθηνότερα "μαγικά φάρμακα", αναλογιστείτε αν όντως περιέχουν αρκετές φερομόνες για να τα κάνουν να λειτουργήσουν καθόλου.

Ζητήστε από τον πωλητή να παρουσιάσει γεγονότα, στοιχεία και συγκεκριμένους αριθμούς. Μην ρωτάτε απλά αν το προϊόν που επθυμείτε περιέχει καθόλου φερομόνες, αλλά πόσες φερομόνες υπάρχουν πραγματικά σε αυτές. Απαιτήστε από αυτόν ειλικρίνεια. Εκτός κι αν σας αρέσει να αγοράζετε ένα γουρούνι στο σακί και πιστεύετε ότι αυτό που αγοράσατε «πρέπει να λειτουργήσει, γιατί, το κατάστημα είχε τόσα θετικά (πραγματικά;) σχόλια στις κριτικές του».
Μπορείτε να εμπιστευτείτε κάποιον που δεν προσδιορίζει την ακριβή σύνθεση του προϊόντος; Πάρτε τη σωστή απόφαση και επενδύστε σε κάτι που ξέρετε ότι λειτουργεί.


Οταν αγοράζετε φερομόνες, προσέξτε ακόμα αν το ίδιο το κατάστημα είναι αξιόπιστο;
Σας παρέχει ακριβή στοιχεία της κατασκευάστριας εταιρείας και σας ενημερώνει για τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων που αγοράσατε; Σκεφτείτε γιατί το κατάστημα να  φοβάται να δώσει το όνομα της εταιρείας; Μπορείτε να αγοράσετε φερομόνες από κάποιον που σας κρύβει οτιδήποτε;


Η αγορά φερομονών ελέγχεται έντονα από κάποιες μεγάλες εταιρίες. Σήμερα, υπάρχουν θεωρητικά πολλά προϊόντα που «περιέχουν» φερομόνες, ωστόσο, στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολύ λίγοι κατασκευαστές. Έτσι είναι εύκολο να δεις αν αυτό που θέλεις να αγοράσεις λειτουργεί. Εάν ενδιαφέρεστε για ένα προϊόν, αλλά έχετε αμφιβολίες για τη σύνθεση και την ποιότητά του, γράψτε μας. Θα απαντήσουμε σε κάθε απορία σας.ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρόσφατα, αρκετά προϊόντα εμφανίστηκαν στην Ελληνική αγορά με πληροφορίες ότι το προϊόν περιέχει μια ορισμένη ποσότητα δραστικής ουσίας, π.χ. "περιέχει 2 mg ανδροσταδιενόνης". Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι το ίδιο το προϊόν ... ΔΕΝ περιέχει αυτή τη φερομόνη. Αυτό το γνωρίζουμε γιατί έχουμε κάνει εργαστηριακές αναλύσεις. Είναι λυπηρό, αλλά υπάρχουν πολλές ανήθικες εταιρείες στην αγορά που δεν ενδιαφέρονται αν το προϊόν λειτουργεί ή όχι. Για αυτούς, είναι σημαντικό μόνο ο πελάτης να αγοράσει το προϊόν. Αυτό το θεωρούμε απαράδεκτο. Εξάλλου, σε ορισμένες ιστοσελίδες που προωθούν ψευδο-φερομόνες μπορείτε να βρείτε αναφορά σε συγκεκριμένες χημικές ενώσεις, π.χ. Ανδροστενόλη, ωστόσο, αποδεικνύεται ότι δεν αναφέρουν πουθενά ότι ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ. Αναφέρουν συγκεκριμένες χημικές ενώσεις στον ιστότοπο με την ελπίδα ότι οι αναγνώστες ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ότι το ίδιο το προϊόν περιέχει αυτές τις ενώσεις. Δεν τα περιλαμβάνει. Δεν είναι παράλογο; Οι κύριοι του μάρκετινγκ καταφεύγουν σε πολύ αθέμιτες πρακτικές.
Όταν κάναμε μεταγενέστερες εργαστηριακές αναλύσεις των προϊόντων που διατίθενται στην Ελληνική αγορά, εκπλαγήκαμε πολλές φορές με το πόσο χαμηλή ποιότητα προσφέρουν εταιρείες που έχουν την τόλμη να πουν ότι τα προϊόντα τους περιέχουν φερομόνες. Συχνά αυτά τα προϊόντα περιείχαν ένα ίχνος φερομόνων ή και καθόλου φερομόνες!

Εμείς στο Feromones.gr κάνουμε τα πάντα για να προσφέρουμε στους Ελληνες μόνο τα καλύτερα δυνατά προϊόντα - μπεστ σέλερ που εκτιμώνται και έχουν αποδειχθεί στις δυτικές αγορές. Αν ψάχνετε για ένα φτηνό ημίμετρο, μπορείτε να ψάξετε για κάτι σε οποιοδήποτε sex shop στο internet.