ΦΕΡΟΜΟΝΕΣ & ΑΥΤΟ-ΑΝΤΙΛΗΨΗ

Μπορούν οι φερομόνες να αλλάξουν την αντίληψη για εσάς;
Εμπιστευτείτε τη μύτη σας
Επιστημονικό πείραμα
«Βλέπεις γυναίκα ή άντρα;» - αυτή η ερώτηση τέθηκε κατά τη διάρκεια μιας επιστημονικής μελέτης στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου. Ο καθηγητής Wen Zhou έδειξε στους συμμετέχοντες ανθρώπινες σιλουέτες με 15 τελείες (όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω animation). Οι σιλουέτες κινούνταν σε μίμηση βαδίσματος και τα υποκείμενα έπρεπε να καθορίσουν αν ξεχώριζαν έναν άνδρα ή μια γυναίκα σε αυτές. Φυσικά, μόνο μια σιλουέτα προβλήθηκε κάθε φορά.

Με την πρώτη ματιά, όλες οι σιλουέτες φαίνονται πανομοιότυπες. Σημειώστε, ωστόσο, ότι όταν εστιάσετε στη σιλουέτα στα αριστερά, θα αναγνωρίσετε το βάδισμα μιας γυναίκας σε αυτήν. Ωστόσο, όταν εστιάσετε στη σιλουέτα στα δεξιά, θα παρατηρήσετε το βάδισμα του άνδρα. Όσο πιο κοντά στο κέντρο, τόσο λιγότερο αρρενωπές και θηλυκές γίνονται οι σιλουέτες (η διαφορά φύλου εξαφανίζεται). Υπάρχουν μικρές διαφορές στον τρόπο με τον οποίο κινούμε το σώμα μας, και όμως, προφανώς, αναγνωρίζετε έναν άνδρα ή μια γυναίκα.

Τι συνέβη όταν στα υποκείμενα, που -όπως εσείς τώρα- παρακολουθούσαν το παραπάνω animation, τους πρότειναν να μυρίσουν ανθρώπινες φερομόνες;
Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά μερικές σταγόνες Androstadienone και Estratetraenol άλλαξαν ριζικά τις απόψεις για την «αρρενωπότητα» και τη «θηλυκότητα» σιλουέτες! Οι άνδρες που εκτέθηκαν σε Estratetraenol (μια γυναικεία φερομόνη) είχαν περισσότερες πιθανότητες να δουν μια γυναίκα με την ίδια σιλουέτα από τους άνδρες που μύριζαν ένα εικονικό προϊόν (άρωμα χωρίς φερομόνες). Οι φερομόνες έκαναν τις γυναίκες πιο θηλυκές στα μάτια των ανδρών .

Το ίδιο και η Αδροσταδιενόνη . Υπό την επιρροή του, οι γυναίκες βαθμολόγησαν τις ίδιες φιγούρες ως πιο αρσενικές. Το μυαλό τους έψαξε για αντρικά χαρακτηριστικά στις ουδέτερες σιλουέτες.

Οι επιστήμονες έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν ότι «το φύλο αναγνωρίζεται από τη μύτη». Η όσφρηση, που συλλαμβάνει τις φερομόνες του φύλου, παίζει σημαντικό ρόλο στην αίσθηση «αρρενωπότητας» και «θηλυκότητας». Επιπλέον, είναι μια υποσυνείδητη επιρροή. Αποδεικνύεται ότι τα σπρέι φερομόνης επηρεάζουν ένα άτομο και αλλάζουν την αντίληψή του πέρί φύλου. Αυτή είναι η πρώτη επιστημονική μελέτη που δείχνει ότι οι ανθρώπινες φερομόνες υπάρχουν στην πραγματικότητα και λειτουργούν!.
Δεν πιστεύεις; Η αρχική μελέτη δημοσιεύτηκε το 2014 στο ScienceDirect και μπορείς να την βρεις εδώ


Τι σημαίνει αυτό όμως πρακτικά;
Το πώς μυρίζετε επηρεάζει το πώς σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι.
Λοιπόν, αν είσαι Aντρας και φοράς αρσενικές φερομόνες, οι γυναίκες σε αντιλαμβάνονται ως πιο αρρενωπό . Και αν είσαι γυναίκα και χρησιμοποιείς γυναικείες φερομόνες, οι άντρες σε αντιλαμβάνονται ως πιο θηλυκή . ΟΙ ΦΕΡΩΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ Ή ΠΙΟ ΘΗΛΥΚΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΦΥΛΟΥ


Η εισπνοή φερομονών είναι σεξουαλικά διεγερτική. Μια γυναίκα που υποβάλλεται σε ανδρικές φερομόνες αξιολογεί την ελκυστικότητα των ανδρών με τους οποίους έχει να κάνει πιο ψηλά. Ακόμα κι αν τίποτα δεν αλλάξει σε έναν άντρα, ακόμα και αν ο τόνος της φωνής του, η γλώσσα του σώματος και η μυϊκή του μάζα θα παραμείνουν ίδια, μερικές σταγόνες Ανδροσταδιενόνης θα ενισχύσουν την αρρενωπότητά του στα μάτια των γυναικών. Τον αντιλαμβάνονται δηλαδή ως πιο διεκδικητικό, αποφασιστικό και σεξουαλικά ελκυστικό.

Με τη σειρά τους, οι θηλυκές Φερομόνες προσθέτουν σεξουαλική έλξη. Είναι ενδιαφέρον ότι η Estratetraenol οδηγεία τα πραγματικά φυσικά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας στο παρασκήνιο και ή ίδια φαίνεται πιο ελκυστική ανεξάρτητα από την πραγματική της ομορφιά , επειδή οι φερομόνες λειτουργούν σε υποσυνείδητο επίπεδο.


Όταν χρησιμοποιείτε φερομόνες, επηρεάζετε το πώς σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι εν αγνοία σας!
Στα μάτια τους γίνεσαι πιο αρρενωπός, δυνατός, αποφασιστικός, πιο σεξουαλικά ελκυστικός. Και αυτό όχι μόνο αυξάνει τις πιθανότητές σας να κάνετε σεξ. Το περιβάλλον σας αρχίζει να σας αντιμετωπίζει διαφορετικά. Γιατί; Οι επιστήμονες έχουν παρατηρήσει εδώ και καιρό ότι οι άνθρωποι που είναι ελκυστικοί κρίνονται πιο έξυπνοι, συμπαθείς και πιο πιθανό να πετύχουν. Κοινώς, οι φερομόνες συνδέονται με την αποπλάνηση. Αλλά οι φερομόνες δεν αφορούν μόνο το σεξ. Είναι επίσης μια πιο εύκολη συνέντευξη για δουλειά, μια αύξηση από το αφεντικό,  επιτυχία σε εξετάσεις ή η αντιμετώπιση δύσκολων υποθέσεων στα γραφεία. Οι φερομόνες λειτουργούν καλά όπου υπάρχει άμεση επαφή με άλλο άτομο. Γιατί; Λοιπόν, αν σε εκλαμβάνουν ως πιο αρρενωπό, κερδίζεις σεβασμό από τους άλλους άνδρες, ενώ οι γυναίκες υπνωτίζονται από εσένα. Το πώς θα το χρησιμοποιήσετε εξαρτάται μόνο από εσάς.


Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ακαταμάχητη γοητεία μεταξύ των ανδρών, εφαρμόστε Estratetraenol στο λαιμό ή στους καρπούς σας με το αγαπημένο σας άρωμα. Ως αποτέλεσμα, οι άντρες σε αντιλαμβάνονται ως πιο θηλυκή, σέξι. Απλώς αποπνέεις σεξουαλικό ενδιαφέρον! Μπορείτε να φανταστείτε πόση επιρροή θα έχετε στους άντρες όταν απλώσετε την αύρα της θηλυκότητας γύρω σας;
Γίνεσαι πιο θηλυκή, σεξουαλική, γοητευτική γι' αυτούς. Το πώς θα το χρησιμοποιήσετε εξαρτάται μόνο από εσάς, επειδή οι φερομόνες δεν αφορούν μόνο το σεξ. Είναι επίσης μια πιο εύκολη συνέντευξη για δουλειά, μια αύξηση από το αφεντικό, η επιτυχία σε εξετάσεις ή η αντιμετώπιση δύσκολων υποθέσεων στα γραφεία. Οι φερομόνες λειτουργούν καλά όπου υπάρχει άμεση επαφή με άλλο άτομο. Το περιβάλλον σας αρχίζει να σας αντιμετωπίζει διαφορετικά. Οι φερομόνες σας κάνουν να αντιλαμβάνεστε όχι μόνο ως πιο ελκυστικούς για τους άνδρες, αλλά και να κερδίσετε την προσοχή, τη διαφάνεια και τη φιλικότητα των άλλων γυναικών. Το πώς θα το χρησιμοποιήσετε εξαρτάται μόνο από εσάς.


Και μάντεψε... Και εσύ τώρα μπορείς να επηρεάσεις το πώς σε βλέπουν οι άλλοι! Απλώς επιλέξτε ένα από τα προϊόντα Φερομόνης,  άπλωσέ το στο δέρμα σου και επηρέασε άμεσα το πώς σε αντιλαμβάνονται οι άλλοι! Είναι όλα στα χέρια σας!