ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΦΕΡΟΜΟΝΩΝ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ

Από μικρή, δεν παραπονιέμαι για την έλλειψη ενδιαφέροντος του ανδρικού φύλου. Αλλά τί να το κάνω, αν η έμφυτη ανασφάλεια και η χαμηλή αυτοεκτίμησή μου δεν μου επέτρεψε να το απολαύσω. Ως εκ τούτου, όταν πριν από μερικά χρόνια συνάντησα στον ιστότοπο Feromones.gr, μια σπίθα ελπίδας εμφανίστηκε - επιτέλους θα "αγοράσω" στον εαυτό μου λίγη δύναμη χαρακτήρα και θάρρους :) Εδώ και χρόνια, δοκιμάζω μανιακά την συλλογή του καταστήματος, πειραματιζόμενη με τη δοσολογία και την ανάμειξη ...  
"Γεια σας. Παρήγγειλα το Sexmen στο Feromones.gr . Tο όμορφο άρωμα βελτίωσε τη διάθεσή μου, το περιβάλλον είναι πιο ενδιαφέρον με ένα όμορφο, μαγικό άρωμα, το ένιωσα με έναν πολύ εκπληκτικό τρόπο. H γυναίκα μου δεν μου έχει δείξει τόση τρυφερότητα εδώ και πολύ καιρό. Χάρη σε εσάς, είμαι πιο ήρεμος για τη σχέση μας :). Θα ήθελα επίσης να σας ευχαριστήσω για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και γρήγορη αποστολή. Θα σας προτείνω."

Φερομόνες: BTB
«Με τεράστια δόση αβεβαιότητας τόλμησα να παραγγείλω το προϊόν από εσάς. Όταν έφτασε η συσκευασία και άνοιξα το περιεχόμενο, αποδείχτηκε μια ευχάριστη έκπληξη. Μου άρεσε πολύ η μυρωδιά και χάρηκα που τη χρησιμοποίησα. Στην αρχή νόμιζα ότι τα αποτελέσματα δεν θα ήταν τόσο θεαματικά όσο αποδείχτηκε αργότερα. Ευχαριστώ Το προϊόν σας με έκανε ξανά γυναίκα με αυτοπεποίθηση και ανεξάρτητη. Έχασα αυτά τα χαρακτηριστικά όταν δεν μπορούσα να ανακάμψω μετά τον τοκετό. Μου έδωσε μεγάλο κίνητρο να δράσω!Έγινα συμπαθής ...  

 
"Εξαιρετικά ευχάριστη μυρωδιά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ως άρωμα. Το έκανα, αλλά πρόσεχα να μην το "βελτιώνω" πολλές φορές την ημέρα και να μην το παρακάνω. Αν και, όπως οι περισσότεροι που αγοράζουν για πρώτη φορά, ήμουν δύσπιστη για τις επιδράσεις των φερομονών, σήμερα που έγινε επιτυχία.Αν και δεν είμαι άσχημη, ανοιχτή και κοινωνική γυναίκα, χάρη στη χρήση φερομονών ανοίχτηκα ακόμα περισσότερο στο περιβάλλον, η θηλυκότητά μου άνθισε χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο .. .  

 
"Λοιπόν, όπως πολλοί άνθρωποι, πλησίασα το Xtreme με αβεβαιότητα , μερικές σταγόνες για δοκιμή, πρώτα δοκίμασα στις φίλες μου και πρέπει να πω ότι η φίλη μου στο μπαρ από ένα ήσυχο κορίτσι μετατράπηκε σε ένα πραγματικά εξωστρεφές άτομο όπως ποτέ πριν, δεν είμαι άτομο καταπιεσμένο στον εαυτό μου, οπότε πήγα σε μια ντίσκο, το χρησιμοποίησα , επιτρέψτε μου να το θέσω έτσι, λόγω ηλικίας, ίσως δεν λειτουργεί σε νέους και δεν θα το έκανα, αλλά σε μένα είχε επιτυχία.

"Γεια! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Όχι μόνο έχουν βελτιώσει την καθημερινότητά μου, αλλά βοήθησαν επίσης σε όλες τις επαφές μου με άλλους ανθρώπους. :)"
«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν λειτουργεί, αλλά από τη στιγμή που χρησιμοποιώ φερομόνες, όλα πάνε καλύτερα για μένα - οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί, οι άνθρωποι με ακούνε, αγοράζουν περισσότερα και έχω περισσότερη ενέργεια ο ίδιος, και το πιο σημαντικό - αυτό που συμβαίνει με τη γυναίκα μου στο κρεβάτι ξεπερνά κάθε φαντασία :) Να ζεις για να μην πεθάνεις :) Το συνιστώ!"

Αγόρασα φερομόνες , για να είμαι ειλικρινής, είχα αμφιβολίες, αφού ήμουν και είμαι μια ελκυστική γυναίκα, δεν έχω παραπονεθεί ποτέ για την έλλειψη ενδιαφέροντος, είτε άνδρες είτε γυναίκες, αλλά πρόσφατα εμφανίστηκε πλήξη στη σχέση μου, ο σύντροφός μου είναι πολύ μεγαλύτερος, είναι συνεχώς κουρασμένος επειδή δουλεύει σκληρά, έβαλα μερικές σταγόνες στο μαξιλάρι, πόσο ξαφνιάστηκα όταν ο σύντροφός μου με ξύπνησε στις 2 τα ξημερώματα θέλοντας να κάνω έρωτα, την επόμενη μέρα ήταν ο ίδιος σοκαρισμένος γιατί συνέβη, δεν το κατάλαβε!  

Χρησιμοποιώ Φερομόνες εδώ και πολύ καιρό, βασικά έψαχνα κάτι για δουλειά, για επαγγελματικές επαφές. Καταπληκτική δράση, γεμάτη ευκολία και διαφορετική προσέγγιση των ανθρώπων προς εμένα, γίνεσαι πιο αισθητός. Όμορφο δυνατό άρωμα, χρησιμοποιώ πλέον άλλα αρώματα λιγότερο. Οι γυναίκες συμπεριφέρονται επίσης πιο ανοιχτά».

 
Aυτό που κάνουν οι γυναίκες γύρω μου όταν μυρίζουν αυτό το άρωμα είναι απερίγραπτο - παραβιάζουν τους δικούς τους κανόνες, γίνονται εξαιρετικά εκδηλωτικές, απλώς τρέλα. Αν και σας τηλεφώνησα για μια αηιολόγησγ αρκετές μέρες μετά την αγορά μου και ήταν ήδη αντιληπτό ότι υπήρχαν αποτελέσματα, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μπορείτε να περιγράψετε τη μυρωδιά του αρώματος που πήρα ως  σχεδόν "επικίνδυνη". Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι τα πιο ευάλωτα άτομα που γνωρίζω εδώ έχουν πλήρη έλλειψη αυτοσυγκράτησης, αλλά ακόμα και γυναίκες που περνούν απλά στον δρόμο.

"Μετά την παρακολούθηση ενός σχετικού βίντεο, άρχισε να με ενδιαφέρει το θέμα των αρωμάτων και των φερομονών. Μετά βρήκα αυτόν τον ιστότοπο. Έκανα λίγο ψάξιμο, μου φάνηκε τρελό... οι απόψεις των χρηστών δεν μπόρεσαν ποτέ να με πείσουν (Τελικά ο καθένας μπορεί να τα γράψει!) Στο κολέγιο, γνώρισα έναν φίλο που έκανε επαφές με γυναίκες με απίστευτη ευκολία .... Σκέφτηκα ότι ένας τόσο μέσος τύπος πρέπει είτε να είναι φανταστικά πλούσιος ή να κάνει κάποιο κόλπο. Τελικά το μυστικό του όπλο ήταν οι Φερομόνες.

 
"Κυρίες και κύριοι, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις παρατηρήσεις μου για τις επιδράσεις των φερομονών, τις οποίες αγόρασα από εσάς την άνοιξη του τρέχοντος έτους. Ίσως ξεκινήσω με λίγα λόγια για τον εαυτό μου. Διατηρώ τη δική μου επιχείρηση, όπου Έχω καθημερινή επαφή με πελάτες, με εκλαμβάνουν οι άνθρωποι ως άτομο ικανό, συγκεκριμένο και αποφασιστικό - γυναίκα της επιτυχίας. Άρχισα τις φερομόνες από καθαρή περιέργεια, γιατί νόμιζα ότι δεν τις χρειαζόμουν καθόλου. η έκπληξή μου όταν ανακάλυψα ότι έχουν πολύ δυνατή επίδραση στον επαγγελματικό τομέα.

 
"Είμαι γυναικολόγος με πολυετή επαγγελματική εμπειρία, έχω εκτεταμένο ιατρείο, επομένως έχω επαφή με πολλές γυναίκες. Δεν είναι μυστικό ότι η καλή επαφή αυξάνει τον αριθμό των ασθενών στο ιατρείο. Στην αρχή αποφάσισα να αγοράσω το Χtreme. Τα χρησιμοποίησα για πρώτη φορά στις γιορτές χωρίς να ενημερώσω τη γυναίκα μου Αφού τα ψέκασα (πολύ ελαφρά) καλύπτοντάς τo με άρωμα, η γυναίκα μου άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα, πειράζοντάς με, κάτι που παρατήρησε ο 10χρονος γιος μου ...  

 
"Οι καλύτερες φερομόνες που υπάρχουν. Δούλεψα στη λιανική και οι πωλήσεις μου εκτινάχθηκαν πολλές φορές! Πρώτα απ 'όλα, δεν μυρίζουν όπως κάποια προϊόντα άλλων εταιρειών.. προσθέτουν ενέργεια, και παιδιά φεύγουν πραγματικά ... πολύ αποτελεσματικά - ένα μπουκάλι διαρκεί για μισό χρόνο με πολύ συχνή χρήση. Η τιμή είναι σίγουρα επαρκής για την ποιότητα"

 
"Είμαι ενθουσιασμένη :) Είμαι μια πολύ ελκυστική γυναίκα και πάντα είχα επιτυχία. Παρήγγειλα το προϊόν επειδή είμαι παντρεμένη εδώ και 7 χρόνια και παρόλο που αισθάνομαι ότι ο άντρας μου με συμπαθεί ακόμα, μετά τη γέννα του παιδιού μου , η ερωτική μας διάθεση εξατμίστηκε παρόλο που το σώμα μου παρέμενε αμετάβλητο :-) όταν χρησιμοποίησα τις φερομόνες, ο άντρας μου αντιδρούσε αμέσως και άρχισε να πλησιάζει σωματικά κάθε τόσο, και έπαιρνα την ίδια σεξουαλική ενέργεια όπως πριν τον τοκετό :-) Συνιστώ ανεπιφύλακτα ότι λειτουργεί για εμάς .

 
"Μια φορά πήρα δείγμα 1 ml εντελώς τυχαία. Αυτό που κατάφεραν να κάνουν ξεπερνά τις προσδοκίες. Χθες πριν το μεσημέρι παρήγγειλα 14 ml μέσω ντουλαπιού δεμάτων, σήμερα το πρωί μήνυμα ότι είναι έτοιμα για συλλογή :D. Δεν έχω δει ποτέ τόσο επαγγελματικό σέρβις.Όσο για το ίδιο το προϊόν είναι 9 /10. Γενικά θα βελτίωνα όχι τόσο το περιεχόμενο όσο το εφαρμοστή ;) και εξάλλου είναι υπέροχο :) Με εκτίμηση!"

 
"Μπορώ να φανταστώ πόσο δύσπιστοι μπορεί να είναι οι άνθρωποι σε τέτοια θέματα, γι' αυτό στέλνω τη φωτογραφία μου στο συνημμένο μαζί με τη συγκατάθεσή μου να την τοποθετήσω δίπλα στη γνώμη. Ίσως αυτό βοηθήσει τον υποψήφιο πελάτη να πιστέψει και να τον βοηθήσει να κάνει μια απόφαση αγοράς.
Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος (αν και θα είναι δύσκολο;)) για να περιγράψω την περιπέτειά μου σχεδόν ενός έτους με τις φερομόνες. Σας προειδοποιώ εκ των προτέρων ότι σε πολλά μέρη θα είναι σοβινιστικό και μπορεί να μην αρέσει σε όλες τις γυναίκες Η πρώτη μου επιλογή έπεσε στο NP ...  

"Πίστεψα τις απόψεις και δεν απογοητεύτηκα. Το Pheromax ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου στο 100%. Πολλοί άνθρωποι με πλησίασαν και έκαναν κομπλιμέντα όχι μόνο για το άρωμά μου. Δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο ελκυστική και κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου ;) Συνιστάται ανεπιφύλακτα!"

 
"Αγόρασα αυτό το προϊόν σε δείγμα και το μετανιώνω. Θα μπορούσα να είχα αγοράσει περισσότερα. Λειτουργεί πραγματικά. Παιδιά τρελαίνονται και έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το προτείνω ανεπιφύλακτα"

"Στο παρελθόν, ήταν δύσκολο για μένα να πιστέψω τις επιδράσεις των φερομονών, ακόμα κι αν υπήρχαν θετικές απόψεις για ορισμένες ιστοσελίδες φερομονών. Δεν αγόρασα ποτέ αρώματα που κοστίζουν περισσότερο από 50 PLN, επίσης δεν μου αρέσει να αναμειγνύω αρώματα Άκουσα ότι όσο πιο ακριβές είναι οι φερομόνες τόσο το καλύτερο, αλλά μόλις έλεγξα τις τιμές των φερορμονών, που δεν θεωρούνταν πλαστές, έπαθα σοκ. Γι' αυτό σταμάτησα εντελώς να αγοράζω φερομόνες, γιατί το θεώρησα σπατάλη. λεφτά Πριν από μια εβδομάδα φίλε μου ...  

Choose the ID of the Quiz you want to render (link popup, external link popup, email link popup):

  • Titan Quiz (copy)
    #quiz-xVHK2q (internal) or https://feromones.gr/#quiz-xVHK2q (external, email)