Φερομονες στην Εργασία

Σήμερα, εξετάζουμε πώς μπορείτε να προχωρήσετε στη δουλειά με τις φερομόνες!

Ενώ πολλοί άνθρωποι σκέφτονται τις φερομόνες ως κάτι αποκλειστικά για τη ζωή τους στα ραντεβού, μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε τις φερομόνες και σε πολλά άλλα μέρη. Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να τα φορούν με φίλους, κατά τη διάρκεια οικογενειακών συγκεντρώσεων ή απλώς ενώ κάνουν δουλειές για τρέξιμο. Και οι φερομόνες μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στο χώρο εργασίας!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προχωρήσετε στην εργασία με τις φερομόνες. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διατηρήσετε τον εαυτό σας, τους συναδέλφους σας και τα αφεντικά σας σε καλή, κοινωνικά συνεκτική διάθεση. Αυτό βοηθά στη δημιουργία και τη διατήρηση μιας παραγωγικής ατμόσφαιρας που ωφελεί όλους. Θα είστε στο επίκεντρο αυτής της θετικής ατμόσφαιρας και τα αφεντικά σας θα το προσέξουν!

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φερομόνες για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να σας δουν ως μια αξιόπιστη, υπεύθυνη φιγούρα. Μπορεί να δείτε τους συναδέλφους σας να είναι πιο πιθανό να ζητήσουν τη συμβουλή σας και να ακούσουν τι έχετε να πείτε. Όταν οι συνάδελφοί σας εμπιστεύονται την κρίση σας, οι διευθυντές θα χαρούν να σας ανεβάσουν στις τάξεις.

Τέλος, οι φερομόνες μπορούν να σας δώσουν ώθηση αυτοπεποίθησης. Εάν χρειάζεστε λίγη επιπλέον ώθηση για να σας βοηθήσουν να μιλήσετε κατά τη διάρκεια των συναντήσεων και να αναλάβετε την ευθύνη των έργων, οι αυτο-επιδράσεις των φερομονών είναι εκεί για να σας βοηθήσουν. Μπορούν να σας βοηθήσουν να αφήσετε πίσω τις αναστολές σας και να αρχίσετε να ξεχωρίζετε από το πλήθος.

Πριν εξετάσουμε ορισμένες συγκεκριμένες φερομόνες που είναι εξαιρετικές για τον χώρο εργασίας, ας καλύψουμε ορισμένα βασικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας. Όπως συμβαίνει πάντα με τις φερομόνες, ορισμένα προϊόντα είναι καλύτερα για αυτόν τον τομέα από άλλα!

Πρώτον: θα θέλετε να αποφύγετε τις έντονες σεξουαλικές φερομόνες στο χώρο εργασίας. Όχι μόνο είναι ακατάλληλο να φοράτε τέτοια προϊόντα σε επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά μπορεί γρήγορα να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Οι σεξουαλικές φερομόνες μπορούν να δημιουργήσουν ένταση, ακόμη και επιθετικότητα, και οι συνάδελφοί σας –και το αφεντικό!– θα καταλήξουν να συσχετίσουν αυτά τα αρνητικά πράγματα μαζί σας. Δεν είναι ακριβώς ένας τρόπος για να προχωρήσετε!

Δεύτερον: οι κοινωνικές φερομόνες τείνουν να είναι σταθερές επιλογές εδώ. Αυτά βοηθούν στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σας χωρίς τις επιθετικές πτυχές των έντονων σεξουαλικών φερομονών. Βοηθούν επίσης στη βελτίωση των αλληλεπιδράσεων μεταξύ ανθρώπων, όπως συναδέλφων και διευθυντών. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φανούν αξιόπιστοι χωρίς να παρασυρθούν στην περιοχή «κυρίαρχης επιθετικής άλφα».

Τρίτον: εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε σεξουαλικές φερομόνες, χρησιμοποιήστε μια πολύ ήπια. Οι ήπιες σεξουαλικές φερομόνες ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και την αντιληπτή εξουσία χωρίς να προκαλούν επιθετική εντύπωση. Βασικά, έχουν τα οφέλη των ισχυρών σεξουαλικών φερομονών, αλλά όχι τα μειονεκτήματα.